Οι αστυνομικοί συνέλαβαν στο Κιάτο και την Κρήνη Κορινθίας δύο άνδρες, ηλικίας 26 και 33 ετών και δύο γυναίκες, 30 και 39 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και εμπρησμό, ενώ σήμερα αναμένεται να οδηγηθούν στον ανακριτή Αιγίου.
Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, οι συλληφθέντες, σύμφωνα με την αστυνομία, έκλεψαν αρχικά αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο στο Διακοπτό και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν προς το υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στην ίδια περιοχή.
Αμέσως μετά διέρρηξαν την πόρτα εισόδου του υποκαταστήματος, μπήκαν μέσα και αφαίρεσαν, με τη χρήση αιχμηρού αντικειμένου, το χρηματοκιβώτιο που περιείχε περίπου 21.000 ευρώ και γραμματόσημα συνολικής αξίας 2.500 ευρώ.
Μετά τη διάρρηξη οι συλληφθέντες πήγαν σε παράδρομο του αυτοκινητόδρομου Πατρών – Κορίνθου, στην περιοχή Ζαχλωρίτικα, έκαψαν το αυτοκίνητο που είχαν κλέψει και έκρυψαν το χρηματοκιβώτιο σε δεντροφυτεμένο αγρόκτημα.
Στο πλαίσιο των ερευνών που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών, αξιοποίησαν τα στοιχεία που συγκέντρωσαν και στη συνέχεια πραγματοποίησαν επιχείρηση στις περιοχές του Κιάτου και της Κρήνης, όπου αρχικά προσήγαγαν τους δύο άνδρες και τις δύο γυναίκες. Λίγη ώρα μετά, οι προσαγωγές μετατράπηκαν σε συλλήψεις, έπειτα από την έκδοση ενταλμάτων από τον ανακριτή Αιγίου.
Επίσης, σύμφωνα με την αστυνομία, στην κατοχή αλλά και στα σπίτια των συλληφθέντων βρέθηκαν δέκα κινητά τηλέφωνα, μία ζυγαριά ακριβείας, ένα αυτοκίνητο, καθώς και επτά κουλούρες καλωδίων χαλκού, για τις οποίες ερευνάται η νομιμότητα κατοχής.
photo eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Νορβηγία: Ο εισαγγελέας ζήτησε κάθειρξη άνω των επτάμισι ετών για τον προγονό του πρίγκιπα διαδόχου
- Μ. Θεμιστοκλέους: Για πρώτη φορά το ΕΣΥ κατάφερε να μειώσει τους χρόνους αναμονής για χειρουργείο
- «Επικοινωνήστε μαζί μας»: στο εμπόλεμο Ιράν, η Μοσάντ… στρατολογεί
- Μοτζταμπά Χαμενεΐ: Οι «δολοφόνοι» του Λαριτζανί θα «πληρώσουν το τίμημα»
- Ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ ανακοίνωσε 2 συναυλίες στο Λος Άντζελες
- Την Κύπρο επισκέπτεται ο Βρετανός υφυπ. Εξωτερικών, Στίβεν Ντάουντι
- Ανεξάρτητη Αρχή Ελέγχου Αγοράς: Το θεσμοθετημένο περιθώριο στα καύσιμα καλύπτει το αντίστοιχο της προ κρίσης περιόδου στη Λέσβο
- Επέκταση του δικτύου καφέ κάδων στον δήμο Αθηναίων
- Την δική της πρόταση για την ενεργειακή κρίση έκανε η Τουρκία
- Θ. Κοντογεώργης: Η δημόσια ακίνητη περιουσία μπορεί και πρέπει να αποτελέσει ισχυρό μοχλό περιφερειακής ανάπτυξης









