Ατλέτικο: “Κόλλησε” του Σουάρες, κοιτάζει ξανά Καβάνι

O Λουίς Σουάρες αποτελεί το μεγάλο στόχο της Ατλέτικο για την επίθεση, ύστερα κι από την επικείμενη παραχώρηση του Άλβαρο Μοράτα στη Γιουβέντους. Ωστόσο, παρότι αρχικά η Μπαρτσελόνα ήταν θετική στην παραχώρη του Ουρουγουανού σταρ δίχως οικονομικό αντίτιμο, εντούτοις τα τελευταία 24ωρα υπήρξε ανατροπή δεδομένων. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ραδιοφωνικού σταθμού “Onda Cero”, ο […]

O Λουίς Σουάρες αποτελεί το μεγάλο στόχο της Ατλέτικο για την επίθεση, ύστερα κι από την επικείμενη παραχώρηση του Άλβαρο Μοράτα στη Γιουβέντους.

Ωστόσο, παρότι αρχικά η Μπαρτσελόνα ήταν θετική στην παραχώρη του Ουρουγουανού σταρ δίχως οικονομικό αντίτιμο, εντούτοις τα τελευταία 24ωρα υπήρξε ανατροπή δεδομένων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ραδιοφωνικού σταθμού “Onda Cero”, ο πρόεδρος των Καταλανών, Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου θέλει να απεμπλακεί από τον 33χρονο επιθετικό, αρκεί να ικανοποιηθεί οικονομικά κι η ομάδα. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει να αποχωρήσει ως ελεύθερος για ομαδες όπως η Παρί Σεν Ζερμέν, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Σίτι.

Η Ατλέτικο (και προφανώς η Ρεάλ) δεν ήταν μεταξύ αυτών. Γι’ αυτό το λόγο, υπήρξε αλλαγή στάσης από τους “μπλαουγκράνα”. Η συγκεκριμένη εξέλιξη έχει ως αποτέλεσμα οι διοικούντες την Ατλέτικο να στραφούν και πάλι στην περίπτωση του Έντινσον Καβάνι.

Ο συμπατριώτης του Σουάρες βρέθηκε μία “ανάσα” από την Μπενφίκα το προηγούμενο διάστημα, αλλά η μεταγραφή χάλασε την τελευταία στιγμή, ενώ τον περασμένο Ιανουάριο είχε σχεδόν συμφωνήσει με την Ατλέτικο.

Από Sport24

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί