Στην Κεφαλονιά, μετά την επανηλεκτροδότηση του Αργοστολίου από χθες, τα συνεργεία συνεχίζουν τις εργασίες επανηλεκτροδότησης των υπόλοιπων περιοχών με αρκετές δυσκολίες που σχετίζονται με την αδυναμία πρόσβασής τους στα σημεία των ζημιών, καθώς στις περισσότερες περιπτώσεις πρέπει να προηγηθούν και να ολοκληρωθούν οι σχετικές εργασίες διάνοιξης των οδικών αρτηριών οι οποίες είναι σε εξέλιξη.
Στην Ιθάκη, η ενισχυμένη με ανθρώπινο δυναμικό και απαραίτητο εξοπλισμό ομάδα τεχνικού προσωπικού του ΔΕΔΔΗΕ, βρίσκεται από χθες σε ετοιμότητα για τη μετάβασή της στο νησί προκειμένου να ξεκινήσει τις εργασίες αποκατάστασης των εκτεταμένων ζημιών, γεγονός που θα καταστεί δυνατό εντός των επόμενων ωρών, όταν και αναμένεται η άρση του απαγορευτικού απόπλου από το λιμάνι της Κυλλήνης.
Αυτή την ώρα, εντατικές προσπάθειες για την αποκατάσταση εκτεταμένων ζημιών στο Δίκτυο διανομής ηλεκτρικής ενέργειας δίνουν τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ και στην πόλη της Καρδίτσας, όπου και εδώ αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα στην πρόσβαση στα σημεία των ζημιών λόγω των πλημμυρισμένων δρόμων.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Συνάντηση Χατζηδάκη με ανώτερo αξιωματούχο του ΚΚ Κίνας
- «Ο Πούτιν με έχει απογοητεύσει», λέει ο Τραμπ, video
- 700.000 Ρώσοι στρατιώτες βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του μετώπου στην Ουκρανία
- Χάος στην αλβανική Βουλή: Ο Ράμα «έχρισε» την πρώτη «AI Υπουργό» – ΒΙΝΤΕΟ
- Χαλκιδική: Κινητοποίηση για αλλοδαπό δραπέτη των Αγροτικών Φυλακών Κασσάνδρας
- Για «ιστορική συμφωνία για την τεχνολογία και την τεχνητή νοημοσύνη» μιλά ο Τραμπ από τη Βρετανία, video
- Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης: Δεν θα χαθούν τα ευρωπαϊκά κονδύλια για τις αγροτικές επιδοτήσεις
- Απίστευτο ΒΙΝΤΕΟ: Όρκες αναποδογύρισαν σκάφος!
- Η Ρωσία παρέδωσε στο Κίεβο τις σορούς 1.000 Ουκρανών στρατιωτικών
- Οι Πολωνοί μιλούν τώρα για «αυξημένη δραστηριότητα drones κοντά στη Λευκορωσία»
Κύρια Θέματα

















