Προ ημερών αποκαλύφθηκε ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ζινεντίν Ζιντάν και της Ρεάλ Μαδρίτης, για το προσεχές καλοκαίρι και δεδομένου ότι η εφετινή μεταγραφική περίοδος, αναμένεται να κυμανθεί σε χαμηλά επίπεδα, λόγω της οικονομικής κρίσης, που έχει προκαλέσει η πανδημία του κορονοϊού.
Ο «Ζιζού» θέλει να «κτίσει» την ομάδα του, με… θεμέλια τους νεαρούς συμπατριώτες του, Κιλιάν Μπαπέ, Νταγιότ Ουπαμεκανό και Εντουάρντο Καμαβινγκά, έτσι ώστε αφ΄ ενός να επενδύσει στο μέλλον και αφ΄ ετέρου να πάρει στην Μαδρίτη, τρία από τα κορυφαία ταλέντα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.
Σήμερα, ο ισπανικός τηλεοπτικός σταθμός «Cuatro» προωρά ακόμη περισσότερο, αποκαλύπτοντας ότι οι «μερένχες» είναι έτοιμοι να διαθέσουν 150 εκατομμύρια ευρώ στην Παρί Σεν Ζερμέν για να αποκτήσουν τον Μπαπέ, στον οποίο προσφέρουν 40 εκατομμύρια ευρώ «καθαρά» για κάθε χρόνο συνεργασίας.
Από to10
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Αγωνία για Τραμπ και ΝΑΤΟ – Τι θα συνέβαινε αν αποχωρούσαν οι ΗΠΑ;
- Ιταλός ΥΕΘΑ: «Δεν θα μπει κανείς στα στενά του Χορμούζ αν πρώτα δεν υπάρξει εκεχειρία»
- Αυτόκλητος… τροχονόμος! Αδέσποτος σκύλος μπλοκάρει οδηγό και γίνεται viral (Vid)
- Απίστευτος ο παραλληλισμός που έκανε ο Τραμπ μπροστά στην πρωθυπουργό της Ιαπωνίας
- Ανοίγουν από αύριο το πρωί τα πρατήρια καυσίμων στη Λέσβο, μετά τη συνάντηση με Θεοδωρικάκο
- Ολυμπία Οδός: Σε λειτουργία η χιλιομετρική χρέωση και στον Κόμβο Αμαλιάδας στην Πατρών-Πύργου
- ΗΠΑ: Πατέρας αποκεφάλισε γλάρο για μια τηγανητή πατάτα και καταδικάστηκε σε 8 μήνες φυλάκιση
- Οι Φρουροί της Επανάστασης ανακοίνωσαν πως χτύπησαν το F-35
- Ισραήλ: Συνέντευξη Τύπου θα παραχωρήσει στις 20:30 ο Νετανιάχου
- Καθησυχάζει την κοινή γνώμη το Ισραήλ για την ιρανική επίθεση σε διυλιστήριο πετρελαίου









