Στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του OPEN TV, δήλωσε πως υπάρχουν παιδιά που κάνουν μάθημα σε υπόγειες αίθουσες και χωρίς εξαερισμό, όπως επίσης και σε αίθουσες που στήθηκαν σε διαδρόμους και παλιές αποθήκες.
Όπως αναφέρει το ethnos.gr, o κ. Κοκονάς είπε πως το μεγάλο πρόβλημα που παρατηρείται στη Θεσσαλονίκη είναι οι υπόγειες αίθουσες, τα ωράρια των καθαριστριών τα οποία και δεν καλύπτουν την πρωινή βάρδια, ενώ ταυτόχρονα υπάρχουν σχολεία που έχουν τμήματα των 25 ατόμων μέσα σε «πολύ πολύ μικρές αίθουσες».
Από την πλευρά της, η καθηγήτρια Επιδημιολογίας, Αθηνά Λινού, ανέφερε σχετικά: «Πρέπει οι διευθυντές των σχολείων επειγόντως να μιλήσουν με τον Δήμο της περιοχής τους να βρεθεί χώρος», ενώ πρότεινε εναλλακτικά οι μαθητές να κάνουν μάθημα στην ύπαιθρο. «Δεν είναι δυνατόν να έχουμε παιδιά να κάνουν μάθημα στο υπόγειο, είναι φρικτό», τόνισε.
Δείτε το βίντεο:
photo video screenshot
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Axios: Με αυτόν τον Ιρανό διαπραγματεύονται απεσταλμένοι του Λευκού Οίκου
- Τραμπ: Ίσως βρούμε στο Ιράν έναν ηγέτη όπως στη Βενεζουέλα – Σε εξέλιξη η αλλαγή καθεστώτος
- Βρήκαν ευκαιρία στον ΟΗΕ: «Ο εθισμός στα ορυκτά καύσιμα αποσταθεροποιεί την παγκόσμια οικονομία», vid
- Νέο κύμα ισραηλινών αεροπορικών βομβαρδισμών στην Τεχεράνη
- Δολοφονία 20χρονου στην Καλαμαριά – Ταυτοποιήθηκε το δεύτερο πρόσωπο που ήταν παρών στο επεισόδιο
- Ρόδος: Στο νοσοκομείο 15χρονος μετά από κατανάλωση αλκοόλ – Δικογραφία σε βάρος του καταστηματάρχη
- Αναλυτικά όλα τα μέτρα για τα καύσιμα – Πότε θα ισχύσουν, ποιοί θα είναι οι δικαιούχοι
- ΠΑΣΟΚ για νέα μέτρα: Η ειδική στήριξη για τη βενζίνη η οποία ανακοινώθηκε, δεν επαρκεί
- Ο Τραμπ τώρα δηλώνει ότι οι ΗΠΑ έχουν «σημαντικά σημεία συμφωνίας» σε συνομιλίες με το Ιράν
- Πράκτορες της ICE ξεκινούν να αναπτύσσονται σε αμερικανικά αεροδρόμια









