Η τροπική καταιγίδα Σάλι ενισχύθηκε χθες, Κυριακή, έξω από τη δυτική ακτή της Φλόριντας και αναμένεται να εξελιχθεί σε κυκλώνα κατηγορίας 2, απειλώντας με επικίνδυνες καταιγίδες και ισχυρούς ανέμους στις βόρειες και κεντρικές αμερικανικές ακτές του Κόλπου του Μεξικού, σύμφωνα με το αρμόδιο μετεωρολογικό κέντρο για την παρακολούθηση των κυκλώνων (NHC).
Η πορεία της καταιγίδας προκαλεί προβλήματα στην παραγωγή πετρελαίου στις αμερικανικές ακτές του Κόλπου του Μεξικού, για δεύτερη φορά, σε χρονικό διάστημα μικρότερο του ενός μηνός.
Σύμφωνα με το NHC που έχει την έδρα του στο Μαϊάμι, είναι πιθανό η καταιγίδα να εξελιχθεί σήμερα σε κυκλώνα, προσεγγίζοντας τα βόρεια και κεντρικά τμήματα του Κόλπου του Μεξικού, αργά σήμερα το βράδυ και αύριο.
Συνθήκες κυκλώνα αναμένεται να επικρατήσουν από νωρίς αύριο σε περιοχές της Λουϊζιάνα και του Μισισίπι, συμπεριλαμβανομένης και της Νέας Ορλεάνης, σύμφωνα με το ίδιο κέντρο.
(ΦΩΤΟ:Screenshot)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Συγκλονιστικοί ισχυρισμοί για την Παγκόσμια Τράπεζα! Γιατί συμβαίνει αυτό;
- «Αν πέσει η Ιερουσαλήμ, θα καεί η Κωνσταντινούπολη», δήλωσε ο Μπαχτσελί
- Ισραήλ: Μη επανδρωμένο αεροσκάφος από την Υεμένη συνετρίβη στον περίβολο ξενοδοχείου στην Εϊλάτ
- Οι Χριστιανοί στη Συρία γιορτάζουν την ημέρα του Σταυρού – Δείτε βίντεο
- «No Escape From Now»: Το ντοκιμαντέρ για τον Όζι Όσμπορν θα κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο – Δείτε το συγκινητικό τρέιλερ
- Ιταλία: Πρόταση να δοθεί το όνομα του Τζόρτζιο Αρμάνι στο αεροδρόμιο του νησιού Παντελερία
- Άναυδοι οι αρχαιολόγοι: Βρέθηκαν μούμιες στην Ασία 9.500 χρόνια αρχαιότερες από τις αιγυπτιακές
- Δημοσκόπηση: Χαμός με τον αριθμό κομμάτων που μπαίνουν Βουλή! Πόσοι θα ψήφιζαν πιθανό κόμμα Σαμαρά
- «Ο ήλιος ξυπνάει σιγά σιγά»: Η NASA προειδοποιεί ότι η ηλιακή δραστηριότητα θα παραμείνει υψηλή
- ΕΣΕΕ: Το ελληνικό εμπόριο σε νέα «τροχιά» ενόψει τεχνολογικών και γεωπολιτικών εξελίξεων
Κύρια Θέματα

















