Κοντά στην απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών είναι ο ΠΑΟΚ, με στόχο να ενισχύσει τα άκρα της αμυντικής του γραμμής.
Όπως γράφει σήμερα η Live Sport, τις τελευταίες ημέρες ο Όλαφ Ρέμπε – υπό άκρα μυστικότητα – κινούνταν για να ικανοποιήσει τα «θέλω» του Αμπέλ Φερέιρα για το αριστερό και το δεξί άκρο της άμυνας.
Κάπως έτσι φαίνεται πως είναι κοντά με τον Αντριάν Νίλσεν Περέιρα και τον Σαϊντί Γιάνκο, οι οποίοι βρίσκονταν στη λίστα του Γερμανού τεχνικού διευθυντή.
Ο Νορβηγός μπακ και ο Ελβετός (με καταγωγή από τη Ζάμπια) οπισθοφύλακας φαίνεται πως ετοιμάζουν τα πράγματά τους και μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έρθουν στη Θεσσαλονίκη για να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές-εργομετρικές εξετάσεις για να υπογράψουν τα συμβόλαιά τους.
Μάλιστα, θα δηλωθούν και στη λίστα της UEFA για το ματς με την Μπενφίκα στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.
Από SportFm
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Η Ουρουγουάη έγινε η πρώτη χώρα που επικύρωσε τη συμφωνία ΕΕ – Mercosur
- Στη Βουλή την Παρασκευή ο Κυρ. Μητσοτάκης, θα απαντήσει σε επίκαιρη ερώτηση του Ν. Ανδρουλάκη
- «Η διεθνής τάξη σείεται συθέμελα» – Η δήλωση που έγινε με το βλέμμα στην Ρωσία
- ΥΠΕΘΟΟ – ΑΑΔΕ: Παράταση έως 30/4 για τις δηλώσεις και την καταβολή φόρου πλοίων Α’ κατηγορίας
- Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο ύψος της Παλλήνης, από 27 Φεβρουαρίου έως 30 Απριλίου, λόγω έργων
- Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου στο κέντρο της Αθήνας
- Πρίνος: «Πράσινο φως» για την αποθήκευση CO2
- Η Ρωσία θα προβεί σε αντίποινα μετά την απόφαση της ΕΕ να περιορίσει τη διπλωματική της αποστολή στις Βρυξέλλες
- Ανδρουλάκης για υποκλοπές: Θα λογοδοτήσουν οι υπεύθυνοι όσο ψηλά κι αν βρίσκονται και ο Μητσοτάκης
- Ζαχάροβα: Το σχέδιο της ΕΕ να απαγορεύσει μόνιμα τις εισαγωγές ρωσικού πετρελαίου είναι τρελό









