Πλέον όμως θα λειτουργεί σαν drive -thru, με τους θεατές μέσα σε αυτοκίνητα.
Αυτά με τη σειρά τους κινούνται αργά καθώς ηθοποιοί ντυμένοι σαν λυκάνθρωποι και μάγισσες πλησιάζουν τα οχήματα με τεντωμένα τα τρομακτικά τους χέρια. Λίγο παρακάτω δύο ζόμπι καταβροχθίζουν ένα θύμα.
Άνθρωποι μέσα σε δεκάδες αυτοκίνητα συγκεντρώθηκαν την Παρασκευή στο λούνα παρκ Hopi Hari στην πόλη Vinhedo, στην πολιτεία του Σάο Πάολο. Το θεματικό πάρκο τρόμου, που έκλεισε λόγω της πανδημίας, άνοιξε ξανά με τη νέα αυτή αλλαγή, που στοχεύει στην αποτροπή της διασποράς του νέου κορωνοϊού.
Κατά τη διάρκεια της διαδρομής των 2,7 χιλιομέτρων, που διαρκεί περίπου 30 λεπτά, οι επισκέπτες περνούν από επτά κύρια αξιοθέατα που περιλαμβάνουν σύντομες αναπαραγωγές ταινιών τρόμου όπως «Ο εξορκιστής».
Το Hopi Hari, το θεματικό πάρκο στη Βραζιλία άνοιξε ξανά «Το πάρκο έχει προσαρμοστεί και αυτό είναι πολύ ωραίο. Μας επιτρέπει να φύγουμε από το σπίτι μας και να διασκεδάσουμε», δήλωσε ο 61χρονος Jose Purgato, ο οποίος πήγε στο πάρκο με την οικογένειά του.
Το Σάο Πάολο είναι η πολιτεία της Βραζιλίας με τον μεγαλύτερο αριθμό κρουσμάτων. Μετρά περισσότερα από 800.000 κρούσματα και περίπου 31.000 επιβεβαιωμένους θανάτους από τον COVID-19. Σε άλλες πόλεις της Βραζιλίας υπάρχουν κινηματογράφοι, ακόμα και τσίρκο, που λειτουργούν με τον νέο τρόπο διασκέδασης, με τους θεατές δηλαδή μέσα στα αυτοκίνητά τους. Αντίστοιχο θεματικό πάρκο υπάρχει και στην Ιαπωνία, το οποίο επίσης έχει προσαρμοστεί λόγω του κορωνοϊού.
lifo/ photo video screenshot
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ελευθέρα πάλη: Παγκόσμιος πρωταθλητής ο Κουγιουμτσίδης
- Αρχαιολόγοι ανακάλυψαν μια λίστα με ψώνια 3.500 ετών σε μια απροσδόκητη ανακάλυψη
- Έλον Μασκ εναντίον Βρετανίας! Θα γίνει κάτι στους δρόμους ευρωπαϊκών πόλεων;
- Συναγερμός στην Ινδία για την αμοιβάδα που «τρώει» τον εγκέφαλο – 17 νεκροί
- «Αθήνα χωρίς Αυτοκίνητο»: Kυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας στις 20 και 21 Σεπτεμβρίου
- Στο Ντουμπάι οι γυναίκες νοιώθουν ασφαλείς να κυκλοφορούν μόνες τους το βράδυ, στη Δύση; vid
- Βρετανικά μαχητικά αεροσκάφη θα συμμετάσχουν σε αποστολές πάνω από την Πολωνία
- Οι οκτώ ευρωπαϊκές πόλεις με τις καλύτερες δημόσιες συγκοινωνίες – Εκτός λίστας η Ελλάδα
- Σχέδιο δέκα ημερών για την ευλογιά των προβάτων στην Ελλάδα – Τι συζητήθηκε
- Στη φυλακή ο 42χρονος που κατηγορείται για εμπορία ανθρώπων και βιασμό
Κύρια Θέματα

















