Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Φεντερίκο Μακέντα μέχρι το 2023, ο οποίος αποκτήθηκε από το Τριφύλλι τον Σεπτέμβριο του 2018.
«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Φεντερίκο Μακέντα. Ο πρώτος σκόρερ της ομάδας τις δύο προηγούμενες σεζόν, υπέγραψε σήμερα το νέο συμβόλαιό του, το οποίο έχει ισχύ έως το 2023.
Ο Ιταλός επιθετικός αποκτήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2018. Στα δύο χρόνια που έχει φορέσει τη φανέλα με το Τριφύλλι στο στήθος, έχει καταγράψει 65 συμμετοχές και έχει σκοράρει 26 φορές» αναφέρει η ανακοίνωση.
Οσον αφορά τον Ιταλό φορ, η περσινή σεζόν ήταν η πιο παραγωγική της καριέρας του, αφού με τα 26 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις βρίσκεται στην πρώτη πεντάδα των ξένων σκόρερ του Τριφυλλιού της τελευταίας 20ετίας. Επόμενός του στόχος είναι τα 36 γκολ του Εμάνουελ Ολισαντέμπε.
Ο Φεντερίκο Μακέντα κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού το έριξε στο τραγούδι ερμηνεύοντας Κωνσταντίνο Αργυρό με μεγάλη, μάλιστα, επιτυχία.
(sputniknews – φωτο:screenshot)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Κατερίνη: Σύλληψη για τηλεφωνική υπόθεση απάτης με λεία 79.000 ευρώ
- Εν μέσω του πολέμου, οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν τώρα και πωλήσεις όπλων άνω των 16 δισ. δολαρίων σε χώρες του Κόλπου
- Τη δημιουργία ενός “ασφαλούς διαδρόμου” στην περιοχή του Κόλπου ζητά ο Διεθνής Ναυτιλιακός Οργανισμός
- Σε 24ωρη απεργία οι σιδηροδρομικοί την Δευτέρα 23/3, ημέρα έναρξης της δίκης για το δυστύχημα στα Τέμπη
- Χειροπέδες σε 2 άνδρες για απόπειρα ανθρωποκτονίας 57χρονου τον Νοέμβριο του 2025 στα Πατήσια
- ΚΕ.Π.Ε.Α./ΓΣΕΕ: Πώς αμείβονται οι μισθωτοί του ιδιωτικού τομέα στην αργία της 25ης Μαρτίου
- Έτσι θα φτιάξετε ένα καθαριστικό για όλο σχεδόν το σπίτι! Απλό, φυσικό και αποτελεσματικό
- Νετανιάχου: Το Ιράν δεν έχει πλέον δυνατότητα εμπλουτισμού ουρανίου
- Αγωνία για Τραμπ και ΝΑΤΟ – Τι θα συνέβαινε αν αποχωρούσαν οι ΗΠΑ;
- Ιταλός ΥΕΘΑ: «Δεν θα μπει κανείς στα στενά του Χορμούζ αν πρώτα δεν υπάρξει εκεχειρία»









