Πολλοί ξένοι εργάτες και οδηγοί φορτηγών αγνοούνται κι ενδέχεται να είναι ανάμεσα στα θύματα των εκρήξεων στο λιμάνι της Βηρυτού, γεγονός που περιπλέκει περαιτέρω τις προσπάθειες να αναγνωριστούν τα πτώματα, δήλωσε ο περιφερειάρχης της πρωτεύουσας του Λιβάνου χθες Κυριακή.
“Υπάρχουν πολλοί αγνοούμενοι (…) Είναι οδηγοί φορτηγών και αλλοδαποί εργαζόμενοι”, σημείωσε ο Μαρουάν Αμπούντ μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Αλ Τζαντίντ. “Κανείς δεν μπορεί να τους αναγνωρίσει, πρόκειται για δύσκολο καθήκον που θα πάρει καιρό”.
Η Κυβέρνηση της Συρίας ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα ότι τουλάχιστον οι 45 από τους 158 ανθρώπους οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους στις εκρήξεις ήταν Σύροι. Οι Σύροι αποτελούν τη μεγάλη πλειονότητα των ξένων εργατών στον Λίβανο. Απασχολούνται κυρίως στους τομείς των κατασκευών, της γεωργίας και των μεταφορών.
(φωτο:screenshot)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Γαλλία: Αστυνομικοί σκότωσαν 26χρονο από τη Σενεγάλη που απειλούσε με μαχαίρι περαστικούς, vid
- Αυτό που εμφανίστηκε πάνω από το Κίεβο ξεσήκωσε πολλές συζητήσεις, vid
- Απίστευτες εικόνες από το Μπρίσμπεϊν της Αυστραλίας – Άγριο κοάλα κάνει βόλτα με το αστικό, vid
- Ουκρανικό: Έφτασε στο Μαϊάμι ο απεσταλμένος της Ρωσίας Ντμίτριεφ για συνομιλίες
- Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και ο 12χρονος Τζορτζ έβαλαν ποδιές…και δούλεψαν στην κουζίνα, vid
- Απόκοσμο τοπίο: Μία πόλη στο μέτωπο πνιγμένη στις οπτικές ίνες των drones, vid
- Άφωνοι οι αρχαιολόγοι στην Αίγυπτο – Ανακάλυψαν αρχαίο ναό αφιερωμένο στο Ρα μετά από 4.500 χρόνια
- Τι κάνει ο Πάπας Λέων στις 3.00 τα ξημερώματα…όταν δεν μπορεί να κοιμηθεί;
- «Εκλογές τώρα» ζητάει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
- Δείτε τι έφτιαξε μόνο με….μπαμπού! Απίστευτο ταλέντο, vid









