Φωτιά ξέσπασε πριν λίγη ώρα στην Αταλάντη.
Η φωτιά καίει δασική έκταση με πουρνάρια και πεύκα και βρίσκεται πολύ κοντά σε κατοικίες.
#Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην Δ/Ε Αταλάντης του δήμου Λοκρών Φθιώτιδας. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 42 #πυροσβέστες με πεζοπόρο τμήμα, 14 οχήματα και 4 Α/Φ.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) August 6, 2020
«H φωτιά ξεκίνησε δίπλα από την πόλη αλλά ευτυχώς η φορά του ανέμου άλλαξε και αυτή τη στιγμή καίγεται το δάσος που βρίσκεται πάνω από την πόλη. Δεν έχει καεί κάποιο σπίτι αλλά αυτή τη στιγμή απειλούνται ποιμνιοστάσια που βρίσκονται μέσα στο βουνό. Υπάρχει συνδρομή από εναέρια και επίγεια μέσα.
Υπάρχει μια αναστάτωση από τους κατοίκους αυτή τη στιγμή γιατί η φωτιά ξεκίνησε δίπλα από τα σπίτια τους. Ενδεχομένως να είναι εμπρησμός ή αμέλεια αλλά αυτό θα το δει η πυροσβεστική. Για το πως θα εξελιχθεί η πορεία της φωτιάς είναι θέμα καθαρά της φοράς του ανέμου» .
Τα παραπάνω δήλωσε στο protothema ο Δήμαρχος Λοκρών αποτυπώνοντας το πόσο δύσκολη είναι η κατάσταση.
(φωτο:photo screenshot)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Πόλεμος στο Ιράν: Το Ισραήλ εγκρίνει “έκτακτο” κονδύλι στον προϋπολογισμό
- Λίβανος: Ηγετικό στέλεχος της παλαιστινιακής Χαμάς σκοτώθηκε σε ισραηλινό πλήγμα
- Αλεξανδρούπολη: Συνελήφθη αλλοδαπός ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες
- Στις Βρυξέλλες για το Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων ο Γ. Γεραπετρίτης
- Πόλεμος στο Ιράν: Οι “ονειρικές διακοπές” που ακυρώθηκαν και τα υπερατλαντικά ταξίδια που μετατράπηκαν σε εφιάλτη
- Φιντάν: «Τεράστιο σφάλμα αυτός ο πόλεμος – Η Τουρκία δεν θέλει να εμπλακεί ούτε πρόκειται να απαντήσει στο Ιράν»
- Βρετανία: Εξετάζουμε πιο ενεργή συμμετοχή στον πόλεμο με πλοία και drones
- Ν. Ανδρουλάκης: Μαζί μπορούμε να κερδίσουμε την Ελλάδα που αξίζουμε
- Το μήνυμα του ΠτΔ έναν χρόνο μετά την ανάληψη των καθηκόντων του: «Μόνο με συνεννόηση κάνουμε άλματα»
- Η Ιωάννα της Ηρακλειάς – Η δασκάλα με τη μία μαθήτρια, που διορίστηκε τυχαία στο μικρό νησάκι κι έμεινε μόνιμα εκεί









