Κι όμως υπάρχουν κάποιες ώρες της μέρας που καλό θα ήταν να το αποφεύγουμε!
Κατά τη διάρκεια του γεύματος
Μια, δύο γουλίτσες δεν θα προκαλέσουν κανένα πρόβλημα. Ωστόσο θα σε συμβουλεύαμε να μην κατεβάζεις ποτήρια ολόκληρα ενώ τρως, καθώς κάτι τέτοιο μπορεί να προκαλέσει φούσκωμα και αέρια, αλλά και να παρεμποδίσει την πέψη των τροφών. Προτίμησε να πιεις νερό πριν ξεκινήσεις το φαγητό. Έτσι όχι μόνο θα ενυδατώσεις τον οργανισμό σου, αλλά θα αποφύγεις και την κατανάλωση αρκετών περιττών θερμίδων κατά το γεύμα σου, καθώς συχνά τείνουμε να μπερδεύουμε τη δίψα με την πείνα.
Όσο γυμνάζεσαι
Το σώμα μας χρειάζεται ηλεκτρολύτες – όπως το κάλιο και το νάτριο – για να αποτρέψει τις μυϊκές κράμπες. Η κατανάλωση πολύ νερού μπορεί να αραιώσει την ποσότητα των εν λόγω θρεπτικών συστατικών στον οργανισμό. Καλύτερα να επιλέξεις ένα ποτό με ηλεκτρολύτες, όπως το νερό καρύδας, κατά τη διάρκεια της γυμναστικής σου.
Όταν είσαι όρθιος
Σύμφωνα με τους κανόνες της διατροφής Αγιουρβέδα, δεν θα πρέπει να πίνουμε νερό όρθιοι. Αυτό βέβαια δεν είναι κάτι, το οποίο έχει αποδείξει κάποια έρευνα, απλά εμείς έχουμε υποχρέωση να σού το πούμε.
(olivemagazine – φωτο:pexels)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Άγρια επίθεση 16χρονου σε 15χρονο στην Ανατολή Ιωαννίνων – Του έσπασε την κάτω γνάθο
- Β. Σπανάκης: Έρχεται νέος ληξιαρχικός νόμος και αναβάθμιση του Ειδικού Ληξιαρχείου
- Η… βόλτα της Φινλανδής πρώην πρωθυπουργού στο «εμπόλεμο» Κίεβο, vid
- Αγία Πετρούπολη: Η FSB απέτρεψε απόπειρα δολοφονίας σημαντικού προσώπου
- Παπαστεργίου: Πάμε να κτίσουμε μία Ελλάδα ψηφιακή
- Κυρανάκης: «Ξεκίνησε η λειτουργία της πλατφόρμας καταγγελιών report.oasa.gr»
- Πυρκαγιά σε παλιά καφετέρια στους Αγίους Αναργύρους – Δείτε εικόνες
- Ζαχαράκη: «Δεν καταργούνται οι πανελλήνιες, θα προσμετρώνται οι βαθμοί και των τριών τάξεων του Λυκείου»
- ΗΠΑ: Θανατοποινίτης εκτελείται στη Φλόριντα – Είχε μαχαιρώσει μέχρι θανάτου τα πεθερικά και την κουνιάδα του
- Ο «Δράκος» επιβεβαίωσε πως τα πράγματα αλλάζουν! Από τις πιο σημαντικές δηλώσεις που έγιναν
Κύρια Θέματα
ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί

ΛΗΞΙΑΡΧΕΙΟ

ΚΥΡΑΝΑΚΗΣ

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΜΕΤΡΟ

ΑΣΦΑΛΙΣΗ

ΚΑΙΡΟΣ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΓΙΟΡΤΗ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

ΟΠΕΚΕΠΕ
