Συγκεκριμένα, η ομάδα ενός Σατανικού Ναού, με έδρα το Σάλεμ της Μασαχουσέτης, που αποκαλείται «Συνήγορος του Διαβόλου», προσφέρει μία υποτροφία 500 δολαρίων σε φοιτητές, καθώς σκοπεύει όπως λέει να γεφυρώσει το χάσμα ανάμεσα στη θρησκεία και στην πολιτική.
Όπως δήλωσε στο CNN, ο συνιδρυτής της ομάδας, Μάλκολμ Τζάρι, έχει δεχθεί ήδη 50 αιτήσεις για την υποτροφία μέχρι την Τετάρτη, μόλις δύο ημέρες μετά την έναρξη τους.
Ακόμα ισχυρίστηκε ότι εμπνεύστηκε και αποφάσισε να δημιουργήσει την υποτροφία, αφότου του έγραψε μία μαθήτρια η οποία αναζητούσε υποτροφία στις θρησκευτικές επιστήμες.
«Ήμουν απογοητευμένος που δεν δέχθηκε κάποια υποτροφία και το είδα ως μία ευκαιρία για να προσφέρω τη δική μας υποτροφία, η οποία θα αντανακλά τις αξίες μας».
Όσοι δηλώσουν συμμετοχή θα πρέπει να δώσουν μία δημιουργική απάντηση σε μία από τις δύο ερωτήσεις:
Τι πρέπει να κάνουν οι υποψήφιοι ώστε να προωθήσουν την αποστολή του ναού;
Μία περιγραφή ενός δασκάλου ο οποίος ταλαιπώρησε το μυαλό σας, υπονόμευσε την αυτοπεποίθηση σας και σας έκανε να σιχαίνεστε κάθε λεπτό στο σχολείο;
Τα μέλη της συγκεκριμένης ομάδας πιστεύουν ότι ο σατανάς είναι ένα «λογοτεχνικό κατασκεύασμα» και δεν υπάρχει στην πραγματικότητα.
Όπως αναφέρουν στην ιστοσελίδα τους, η ομάδα υποστηρίζει ότι «επιδιώκει το “κυνήγι” της γνώσης», αλλά δεν συμφωνεί με αυτή που προσφέρει το σχολείο.
«Οι μαθητές συνήθως επαινούν το σχολείο τους, παρά το γεγονός ότι πολλοί εξ αυτών υφίστανται ασυνείδητα κακομεταχείριση όσο βρίσκονται στο ίδρυμα από τη διοίκηση και τους συμμαθητές τους», προσέθεσε.
Ο Σατανικός Ναός χρησιμοποιεί σύμβολα του σατανά για να κριτικάρει τη χρήση χριστιανικών συμβόλων σε κρατική περιουσία.
Οι αιτήσεις για τις υποτροφίες είναι ανοιχτές μέχρι τις 31 Αυγούστου και οι νικητές θα ανακοινωθούν στον ιστότοπο της ομάδας στις 15 Σεπτεμβρίου.
Πηγή: reader.gr
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ισχυρός σεισμός 6,1 Ρίχτερ στην Τουρκία – Έγινε αισθητός και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου
- 3I/ATLAS: Ο διαστρικός κομήτης, “χρονοκάψουλα”, ξεκινάει το ταξίδι της επιστροφής του
- Η μεγάλος «πονοκέφαλος» των διεθνιστών μέσα στο ίδιο τους το «σπίτι»
- Last Samurai Standing: Κυκλοφόρησε το νέο τρέιλερ για την “battle royale” σειρά του Netflix με Σαμουράι!
- Η Μελόνι συναντήθηκε με τον Ούγγρο ομόλογό της Βίκτορ Όρμπαν
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Ολοκληρώθηκαν οι απολογίες των 37 κατηγορουμένων – 13 προφυλακίσεις, 23 ελεύθεροι με όρους
- Θεσσαλονίκη: Η Σοφία Βέμπο «επιστρέφει» στη Λ. Νίκης, στο χώρο όπου ξεκίνησε να τραγουδά
- Σοκ στο Αζερμπαϊτζάν: Νύφη αυτοκτόνησε μετά τα σχόλια των πεθερικών της για το «προκλητικό» νυφικό της,vid
- Η πρόεδρος του Μεξικού δήλωσε ότι συμφώνησε με τον Τραμπ να παρατείνουν την προθεσμία για τις εμπορικές συναλλαγές
- Σε αυτό συμφωνούν όλοι! Η Ρωσία τι θα κάνει όμως στο τέλος;









