Επειδή η κατάσταση είναι κρίσιμη, όλα συνοψίζονται στο τρίπτυχο της κρυπτογραφικής υπηρεσίας. Βλέπε-Άκου-Σώπα. Υπάρχει κόσμος που γνωρίζει και κόσμος που δε γνωρίζει, υπάρχει κόσμος που βλέπει και άλλοι που δε βλέπουν αλλά, υπάρχουν ακόμα λιγότεροι που κρατούν το στόμα τους κλειστό.
Επιδιώκουμε την απόκρυψη πληροφοριών και για το λόγο αυτό δεν:
· Αναμεταδίδουμε ψευδείς ειδήσεις. Ψευδής είδηση στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι αυτή που δε μπορεί να διασταυρωθεί- επιβεβαιωθεί.
· Δεν αναφέρουμε ΠΟΥΘΕΝΑ κινήσεις στρατιωτικών μονάδων και μέσων. Η δικαιολογία του τύπου” Σιγά, με τους δορυφόρους όλα τα βλέπουν” ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ.
· Αναφέρουμε το γεγονός ότι μας επιδόθηκε φύλλο πορείας αν μας επιδοθεί, από την Αστυνομία.
· Αναφέρουμε πληροφορίες που αφορούν τις κινήσεις σωμάτων και μέσων ούτε από τηλέφωνο. όλα τα σήματα που βγαίνουν στον αέρα μπορούν υποκλαπούν.
· Ασχολούμαστε με τουρκικούς λογαριασμούς παντός είδους στα social media. Οι Τούρκοι έχουν στημένο ολόκληρο δίκτυο προπαγάνδας σε αυτά. Καμία ενασχόληση μαζί τους καθώς σκοπέυουν να προπαγανδίσουν, να παραπληροφορήσουν και να εκμαιεύσουν πληροφορίες.
Το παιχνίδι δε παίζεται μόνο στα πεδία της μάχης αλλά και στα μετόπισθεν και στο πεδίο των πληροφοριών. Σε περίπτωση που η κατάσταση οδεύσει προς τη σύγκρουση, όλα παίζονται και χρειάζεται από όλους προσοχή. όσοι κατοικούν στα νησιά και στον Έβρο χρειάζεται να προσέχουν για πράκτορες του εχθρού. Αυτοί δεν είναι απαραίτητο να είναι λαθρομετανάστες αλλά μπορεί να είναι και τουρίστες ακόμα οι οποίοι όμως θα κινούνται ύποπτα κοντά σε βάσεις των Ενόπλων Δυνάμεων. Ουκ ολίγες φορές έχουν συλληφθεί Ολλανδοί και Γερμανοί να προσπαθούν να φωτογραφήσουν βάσεις σε νησιά. Οι Τούρκοι γενικά δε χρησιμοποιούν μεθόδους που θα θεωρούνται από τους απονήρευτους του είδους, κλασσικές.
Είναι καλό να βλέπουμε, να είμαστε παρατηρητικοί, είναι καλό να ακούμε αλλά τα στόματα ερμητικά κλειστά εκτός αν υπάρξει ύποπτη κίνηση. όλα μετράνε, ακόμα και τα πιο μικρά, συνίσταται προσοχή από όλους.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Τρόμος στη Νέα Υόρκη: Μασκοφόρος άντρας μαχαίρωσε τυχαία μια μητέρα στο δρόμο – ΒΙΝΤΕΟ
- Έγινε ρουτίνα και ο πόλεμος στις μέρες μας, vid
- Γ. Αυτιάς σε Κομισιόν: «Να ανακληθεί η απόφαση της Deutsche Welle σχετικά με την κατάργηση του ελληνικού προγράμματος»
- Αγορά ακινήτων: Το 25% έως 35% των συναλλαγών σε ακίνητα υπερπολυτελείας δεν γίνεται μέσω αγγελιών
- Θα “αναστήσουν” τον Βαλ Κίλμερ για να παίξει σε νέα ταινία!
- Ο Τραμπ απειλεί να «ανατινάξει» το μεγαλύτερο κοίτασμα αερίου του Ιράν μετά τις επιθέσεις στο Κατάρ
- Το υπουργείο Πολέμου των ΗΠΑ ζητεί να εγκριθεί κονδύλι 200 δις για να χρηματοδοτηθεί ο πόλεμος στο Ιράν
- Σε παύση βρίσκονται οι ειρηνευτικές συνομιλίες για την Ουκρανία, σύμφωνα με ρωσική εφημερίδα
- Κων. Κυρανάκης: Στα 3.600 τα δημόσια σημεία φόρτισης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη – Ένταση με τον πρόεδρο του ΣΑΤΑ
- Σε προσωρινή μείωση των φόρων στα καύσιμα προχωράει η ιταλική κυβέρνηση









