Όπως ήταν φυσικό, ο ιδιοκτήτης του «Δικεφάλου του Βορρά» ενημερώθηκε για την αμέλεια ερασιτεχνικού τύπου, που παρατηρήθηκε από τους υπεύθυνους για αυτό το ζήτημα στο αγωνιστικό τμήμα και ήταν έξαλλος για τον κίνδυνο που έχει τεθεί η ομάδα του.
Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ αναμένεται να πάρει άμεσα αποφάσεις για το ζήτημα που προέκυψε και μάλιστα στο σκεπτικό του δεν πρόκειται να μετρήσει καθόλου το αν η ΑΕΚ θα αποφασίσει τελικά να υποβάλει ένσταση κατά του κύρους του αγώνα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν τίθεται θέμα κάποιας… παρεξήγησης, αφού και οι ίδιοι ιθύνοντες του συλλόγου της Θεσσαλονίκης, παραδέχονταν μετά την λήξη του ματς ότι όντως υπάρχει πρόβλημα με τα δελτία των παικτών.
Από SportFm, ΦΩΤΟ eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ιράν: Ο Μοτζταμπά Χαμενεΐ καλεί τις υπηρεσίες πληροφοριών να στοχοθετήσουν «εχθρούς στην πατρίδα και στο εξωτερικό»
- Βρετανία: Zεύγος Βρετανών που κρατείται σε φυλακή του Ιράν χρησιμοποιήθηκε ως “ανθρώπινη ασπίδα”, καταγγέλλει ο γιος του
- ΣτΕ: Τα ομόφυλα ζευγάρια μπορούν να υιοθετούν παιδιά – Συνταγματικός ο γάμος
- O Έλληνας Κίμωνας Κουρής στο πλευρό του Μπραντ Πιτ στη νέα ταινία «The Riders»
- Χαλαρώνει δίπλα στην θάλασσα και ταΐζει αυτό το…τεράστιο πλάσμα! ΒΙΝΤΕΟ
- Κικίλιας: Τι δήλωσε σχέση με τις αλλαγές των τιμών σε πετρέλαιο και φυσικό αέριο
- Γαλλία: Καμπανάκι για κενά ασφαλείας – Θέση αεροπλανοφόρου εντοπίστηκε μέσω… αθλητικής εφαρμογής
- Η NASA μετέφερε τον γιγάντιο πύραυλο για τη Σελήνη στην εξέδρα εκτόξευσης για δεύτερη φορά! vid
- Ύστατη προειδοποίηση του Όρμπαν για την Ευρώπη
- Viral ‘νεοκόρος’ χτυπά την καμπάνα σε εκκλησία στην Κρήτη – Μόνο που είναι… τετράποδος! (BINTEO)









