Σύμφωνα με το protothema, η εταιρία Real Holidays που διαχειρίζεται την βίλα του Στάνλεϊ Τζόνσον αναφέρει ότι το οίκημα είναι «κλεισμένο» για τους επόμενους 2,5 μήνες. Τα στοιχεία δείχνουν ότι υπάρχουν κρατήσεις από τις 18 Ιουλίου μέχρι και τις 19 Σεπτεμβρίου, καθώς από σήμερα αναμένεται να «ανοίξουν» οι πτήσεις από τη Μεγάλη Βρετανία.
Αυτό εξηγεί και τη βιασύνη του 76χρονου Βρετανού να βρεθεί στην Ελλάδα στις αρχές Ιουλίου, παραβιάζοντας τις οδηγίες του γιού του και πρωθυπουργού της Βρετανίας, Μπορις Τζόνσον.
Όπως είχε πει τότε ο Στάνλεϊ Τζόνσον:
«Είμαι στο Πήλιο στο πλαίσιο ενός αναγκαίου ταξιδιού, προσπαθώντας να θωρακίσω την περιουσία μου ενάντια στον κορωνοϊό. Πρέπει να εφαρμόσω τα απαραίτητα μέτρα αποστάσεων, γιατί εδώ το έχουν πάρει πολύ σοβαρά».
Δεν ήταν, μάλιστα, η πρώτη φορά που ο Στάνλεϊ Τζόνσον παρέβαινε συστάσεις της βρετανικής κυβέρνησης. Πριν την εφαρμογή του lockdown, ο ίδιος είχε δηλώσει πως θα συνεχίσει να πηγαίνει στις παμπ, παρά τα 70 του χρόνια. «Φυσικά και θα πάω σε παμπ, αν θέλω να πάω σε παμπ. Οι ιδιοκτήτες των παμπ χρειάζονται τον κόσμο».
photo video screenshot
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Θεσσαλονίκη: Καλάντα από … ρομπότ στην παιδοχειρουργική κλινική του Γ. Γεννηματάς
- Παραμονή Χριστουγέννων με «Νύχτα των Ευχών» στην πλατεία Κοτζιά
- Εκεί στα κράτη του Βορρά κινδυνεύει να συμβεί κάτι πολύ άσχημο
- Σοκ στην Ιταλία: Μέλη συμμορίας ανάγκασαν 15χρονο να γδυθεί και να κάνει ανάληψη από ΑΤΜ
- Υπόθεση Πελικό και στη Βρετανία: 49χρονος νάρκωνε και βίαζε επί χρόνια τη σύζυγό του, μαζί με πέντε συνεργούς
- Το μήνυμα του Νετανιάχου μετά την τριμερή συνάντηση Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ
- Σε λειτουργία από την Τρίτη η ψηφιακή εφαρμογή του ΟΠΕΚΕΠΕ για αγροτεμάχια χωρίς ΚΑΕΚ
- Πέθανε ο Chris Rea σε ηλικία 74 ετών – Ήταν ο τραγουδιστής του «Driving Home for Christmas»
- Κ. Μητσοτάκης: Τι δήλωσε μετά την τριμερή συνάντηση Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ
- “Οδύσσεια”: Εντυπωσιάζει το πρώτο trailer της κινηματογραφικής υπερπαραγωγής του Νόλαν









