κατηγορούμενος για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών, αλλοδαπών, όπλων, για πλαστογραφία, καθώς και για απόδραση κρατουμένου.
Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο δραπέτης διακινούσε σημαντικές ποσότητες ηρωίνης στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής. Κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης στην Αρτέμιδα, ο 43χρονος συνελήφθη να κατέχει με σκοπό τη διακίνηση δέκα συσκευασιών, που περιείχαν ηρωίνη.
Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: Ποσότητα ηρωίνης συνολικού βάρους 5 κιλών και 50 γραμμαρίων, 1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, χρηματικό ποσό 1.050 ευρώ, διαβατήριο και ταυτότητα αμφιβόλου γνησιότητας, 2 κινητά τηλέφωνα, γεμιστήρα και πλαστική συσκευή θρυμματισμού.
Ο κατηγορούμενος είχε πάρει άδεια από φυλακές στις οποίες δεν επέστρεψε μετά από άδεια που έλαβε. Ο 43χρονος εξέτιε ποινή ισόβιας κάθειρξης για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, απόπειρας ανθρωποκτονίας κατά συρροή, ληστεία κατά συναυτουργία και κατά συρροή, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
(ΦΩΤΟ:Eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Β. Σπανάκης: Έρχεται νέος ληξιαρχικός νόμος και αναβάθμιση του Ειδικού Ληξιαρχείου
- Η… βόλτα της Φινλανδής πρώην πρωθυπουργού στο «εμπόλεμο» Κίεβο, vid
- Αγία Πετρούπολη: Η FSB απέτρεψε απόπειρα δολοφονίας σημαντικού προσώπου
- Παπαστεργίου: Πάμε να κτίσουμε μία Ελλάδα ψηφιακή
- Κυρανάκης: «Ξεκίνησε η λειτουργία της πλατφόρμας καταγγελιών report.oasa.gr»
- Πυρκαγιά σε παλιά καφετέρια στους Αγίους Αναργύρους – Δείτε εικόνες
- Ζαχαράκη: «Δεν καταργούνται οι πανελλήνιες, θα προσμετρώνται οι βαθμοί και των τριών τάξεων του Λυκείου»
- ΗΠΑ: Θανατοποινίτης εκτελείται στη Φλόριντα – Είχε μαχαιρώσει μέχρι θανάτου τα πεθερικά και την κουνιάδα του
- Ο «Δράκος» επιβεβαίωσε πως τα πράγματα αλλάζουν! Από τις πιο σημαντικές δηλώσεις που έγιναν
- Μέγαρου Μαξίμου: Τιμητική πολιτογράφηση από τον πρωθυπουργό στον «ήρωα του Αράχθου»
Κύρια Θέματα
ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί

ΛΗΞΙΑΡΧΕΙΟ

ΚΥΡΑΝΑΚΗΣ

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΜΕΤΡΟ

ΑΣΦΑΛΙΣΗ

ΚΑΙΡΟΣ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΓΙΟΡΤΗ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

ΟΠΕΚΕΠΕ
