Η Μπαρτσελόνα και η Παρί Σεν Ζερμέν τα έχουν βρει σε… όλα για επιστροφή του Νεϊμάρ στην Ισπανία σύμφωνα με την εφημερίδα AS.
Η Γάλλοι, θεωρούν πως ο Νεϊμάρ έχει τελειώσει το «έργο» του στον σύλλογο και γι’ αυτό το λόγο θα τον παραχωρήσουν ξανά στους «Μπλαουγκράνα». Παρά το γεγονός ότι το συμβόλαιό του με τους Παριζιάνους λήγει το καλοκαίρι του 2022.
Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός τα πήγε περίφημα τη φετινή σεζόν, καθώς βοήθησε ιδιαίτερα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Παρί, πετυχαίνοντας 18 γκολ και μοιράζοντας 10 ασίστ.
Η τιμή που φέρεται να συμφωνήθηκε ήταν τα 170 εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο είναι πολύ πιθανό τα χρήματα που θα δοθούν να είναι λιγότερα, αφού ο κορωνοϊός έπληξε οικονομικά το ποδόσφαιρο. Το ποσό το οποίο είχε αναγκαστεί να πληρώσει η Παρί το 2017 για να τον κάνει δικό της ήταν τα 222 εκατομμύρια ευρώ.
Από to10
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Για αυτό υπάρχει προσπάθεια από τους διεθνιστές να εξαπλωθεί ο πόλεμος στην Ευρώπη
- Πώς να φρεσκάρετε και να ανανεώσετε το σπίτι σας για το φθινόπωρο
- Το Ιράν έτοιμο να βρει μια δίκαιη λύση με τους Ευρωπαίους για το πυρηνικό του πρόγραμμα
- Δημοσκόπηση: Διατηρεί την πρωτιά η ΝΔ, δεύτερο το ΠΑΣΟΚ
- Κεφαλονιά: Σε πλήρη εξέλιξη η φωτιά στα Μεταξάτα – Ενισχύσεις και από Κυλλήνη
- Το ήπιο, το μέτριο και το δύσκολο σενάριο για την Ουκρανία
- Πέθανε ξαφνικά την ώρα του ρεπορτάζ ο καμεραμάν Γιώργος Παυλάκης, τον πρόδωσε η καρδιά του
- Ανακαλύφθηκαν κρυμμένες κατασκευές γύρω από ελληνιστικό πύργο 2.300 ετών στην Πάρο
- Μητσοτάκης: «Με την Τουρκία θα επιδιώκουμε πάντα να έχουμε ανοιχτούς διαλόγους»
- Βραζιλία: Ο πρώην πρόεδρος Μπολσονάρου πάσχει από νεφρική δυσλειτουργία, παραμένει στο νοσοκομείο