ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Αποχώρησε ο Βοροντσέβιτς έπειτα από 14 χρόνια

Ο μακρύς και λαμπρός δρόμος με τη φανέλα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας έφτασε στο τέλος για τον Αντρέι Βοροντσέβιτς, ο οποίος υπηρετούσε τον ρωσικό σύλλογο από το 2006.

Τέλος εποχής. Ο Αντρέι Βοροντσέβιτς έπειτα από 14 συνεχόμενα χρόνια στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αποτελεί από σήμερα παρελθόν. Από την Λοκομοτίβ Νοβοσιμπίρσκ έκανε το μεγάλο άλμα για την ΤΣΣΚΑ και ωρίμασε μαζί της και έγινε ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους Ρώσους παίκτες.


Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, Αντρέι Βατούτιν τόνισε πως δεν ήταν μια εύκολη απόφαση η αποδέσμευση του και έπρεπε να την σκεφτούν για μεγάλο χρονικό διάστημα.


«Για όλους μας είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς τον Βόροντσεβιτς με τη στολή της άλλης ομάδας, γιατί μετά από τόσα χρόνια έγινε σύμβολο της ΤΣΣΚΑ. Εδώ, το παιδί από το Ομσκ έχει γίνει ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους και επιτυχημένους παίκτες στο ρωσικό μπάσκετ.

Κάποια άλλη στιγμή σίγουρα θα προσφέρουμε στον Αντρέι μια νέα συμφωνία» είπε.

Από την πλευρά του ο τρεις φορές Πρωταθλητής Ευρώπης ευχαρίστησε τον σύλλογο, τη διοίκηση, το προπονητικό προσωπικό, τους οπαδούς και όλους όσους έδωσαν τις ψυχές τους για το κλαμπ, που μοιράστηκαν μαζί όλες τις νίκες και τις απώλειες

«Είμαι περήφανος που έπαιξα 14 χρόνια για την ΤΣΣΚΑ! Η ζωή συνεχίζεται! Ήρθε η ώρα να φτάσετε σε νέα ύψη!» κατέληξε ο Ρώσος άσος.

(sputniknews – φωτο:pexels)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί