Η φράση «σαν την Χαλκιδική δεν έχει» είναι ίσως μια από τις πιο χιλιοειπωμένες, οι οποία λέγεται κυρίως από τους βορειοελλαδίτες.
Οι ομορφιές της Χαλκιδικής είναι όντως πολλές, όπως και της υπόλοιπης Ελλάδας φυσικά. Εντούτοις τους θερμούς υποστηρικτές του «σαν την Χαλκιδική δεν έχει» έρχεται να επιβεβαιώσει μια έρευνα, η οποία αναφέρει πως είναι ο δημοφιλέστερος προορισμός στην Ελλάδα.
Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκε μια έρευνα με τους κορυφαίους προορισμούς στην Μεσόγειο. Η έρευνα αυτή αναδεικνύει την Ελλάδα στην τρίτη θέση, πίσω από την Ιταλία και την Ισπανία και πάνω από Τουρκία, Πορτογαλία και Κροατία.
Βάσει της ίδιας έρευνας, κορυφαίος στους δημοφιλέστερους προορισμούς της Ελλάδας, είναι η Χαλκιδική, με την Κρήτη στην δεύτερη θέση και την Σαντορίνη στην τρίτη.
Ακολουθούν η Κέρκυρα και η Μύκονος στην τέταρτη θέση και η Ρόδος στην πέμπτη. Από κει και πέρα ακολουθούν κι άλλοι προορισμοί στο Ιόνιο και στο νότιο Αιγαίο.
Στην εκπομπή μίλησε ο γενικός διευθυντής συμβουλευτικής εταιρείας τουρισμού, Ξενοφών Πετρόπουλος και εξήγησε πώς έγινε αυτή η έρευνα.
Δείτε το ρεπορτάζ:
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Τα ΗΑΕ κλείνουν προληπτικά τον εναέριο χώρο τους, εν μέσω αναχαιτίσεων πυραύλων και drones
- Το… παράδοξο των ελληνικών εξαγωγών στις ΗΠΑ
- Ο ΥΠΕΞ του Ιράν διαψεύδει ότι βρίσκεται σε επαφή με τον ειδικό απεσταλμένο των ΗΠΑ Γουίτκοφ
- Σαν σήμερα 17 Μαρτίου: Ποια τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας
- Αυτά τα ρομπότ μάλλον πάνε…προς απόλυση! ΒΙΝΤΕΟ
- Ο Τραμπ εκτιμά πως το ταξίδι του στην Κίνα θα καθυστερήσει κατά «ένα μήνα περίπου»
- O Βασιλιάς Κάρολος…στα decks κάνει νέα καριέρα – BINTEO
- Καιρός: Φθινοπωρινό το σκηνικό σήμερα 17/3 – Πού αναμένονται σημειωθούν βροχές
- Οι τιμές του πετρελαίου ανέβηκαν ξανά περί τα 100 δολάρια το βαρέλι
- Στενά του Ορμούζ: Ο Τραμπ δεν έχει δει τον «ενθουσιασμό» που περίμενε από συμμάχους των ΗΠΑ









