Η σημαία στον Ιερό Ναό του Αγίου Αντωνίου, όπου θα ψαλλεί η εξόδιος ακολουθία κυματίζει μεσίστια από χθες, όταν έγινε γνωστή η είδηση, ότι ο νεαρός πιλότος, μέλος της Ομάδας Ζευς, έχασε τη ζωή του στο τροχαίο δυστύχημα, στη Λεωφόρο Σούδας στα Χανιά.
Οι συνθήκες υπό τις οποίες σκοτώθηκε ο 33χρονος ερευνώνται από την αστυνομία, ενώ χθες συνελήφθη και αφέθη ελεύθερος με εισαγγελική εντολή, ένας 31χρονος μοτοσικλετιστής, ο οποίος προπορευόταν της μηχανής του Μανώλη Γαρεφαλάκη, και φέρεται να επιχείρησε στροφή αριστερά χωρίς προειδοποίηση.
Σύμφωνα με το τοπικό ekriti, o Σμηναγός έχασε τον έλεγχο της μηχανής και παρά το γεγονός ότι φορούσε κράνος, τραυματίστηκε βαρύτατα και άφησε την τελευταία του πνοή.
Η ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας:
“Την Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020 και ώρα 23:30, ο Σμηναγός (Ι) Ε. Γ., 33 ετών, που υπηρετούσε στην 115 Πτέρυγα Μάχης, ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα. Διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του”.
(φωτο:screenshot)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Πυρκαγιά ξέσπασε στην Άνδρο – Προειδοποιητικό μήνυμα του 112
- Αυξήθηκε τον Αύγουστο η επιβατική κίνηση στα αεροδρόμια της χώρας
- Ένα σατιρικό ( ; ) ΒΙΝΤΕΟ που δείχνει σε τι κατάσταση έχουν φτάσει οι ΗΠΑ
- Πέθανε ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ, είδωλο του Χόλιγουντ
- Συνελήφθη στην Αθήνα καταζητούμενος με ευρωπαϊκό ένταλμα για διακίνηση ναρκωτικών και ανθρωποκτονία
- Το γλέντι της Εθνικής στον Φέρρη – Το αυτοσχέδιο τραγούδι και οι χοροί! vid
- Φάμελλος: Ζητούμε τον τερματισμό της επιχείρησης κατάληψης της Γάζας
- Την «αντί-Eurovision» φέρνουν οι Ρώσοι: «Κάποιοι θέλουν να ψηφίζουν άνδρες με γυναικεία φορέματα»
- Συνάντηση Μητσοτάκη με αντιπροσωπεία της Εκκλησίας της Κρήτης με επικεφαλής τον Αρχιεπίσκοπο Ευγένιο
- Πλεύρης: Η Κρήτη θα αποσυμφορηθεί τις επόμενες ημέρες