Όπως ήδη γνωρίζετε, ομάδες ανήλικων μαθητών, μεταξύ τους Αλβανοί, έδωσαν ραντεβού θανάτου το βράδυ της Τετάρτης, στην Αθήνα.
Επρόκειτο για ομάδα μαθητών από την Καισαριανή, η οποία επιτέθηκε σε αντίστοιχη του Ζωγράφου, καθώς υπάρχει ακατανόητη αντιπαλότητα μεταξύ των δύο περιοχών, η οποία κρατά από παλιά.
Όμως σήμερα τα πράγματα σοβάρεψαν, καθώς δεν μιλάμε απλά για καρπαζιές και κυνηγητό στα δάση της περιοχής, αλλά για στειλιάρια, ξύλα και μαχαίρια που είχαν στην κατοχή τους.
Οι περίοικοι στην οδό Σπανοβαγγέλη στου Ζωγράφου πετάχτηκαν έντρομοι στα μπαλκόνια τους και κάποιοι εξ αυτών κατέγραψαν με τα κινητά τους τηλέφωνα τους ανήλικους να διαπληκτίζονται σε ένα συγκλονιστικό βίντεο.
Στα σοβαρά επεισόδια ένας εξ αυτών δέχτηκε μαχαιριά στο πόδι και συγκεκριμένα στον μηρό και νοσηλεύεται στο «Γεννηματάς».
Η μία ομάδα των ανήλικων, καθώς έφευγε από τον τόπο του συμβάντος, έσπαγε αυτοκίνητα κατοίκων που ήταν παρκαρισμένα με τη γειτονιά να θυμίζει πεδίο μάχης. Βάσει των μαρτυριών των κατοίκων, τα ραντεβού ανηλίκων με μαθητές της όμορης Καισαριανής είναι συχνό φαινόμενο και πολλές φορές καταλήγουν σε τραυματισμούς.
Δείτε το βίντεο που αποδεικνύει πως πλέον «γεννιούνται» συμμορίες στα Ελληνικά σχολεία, οι οποίες δεν αποκλείεται να χρησιμοποιηθούν από σκοτεινούς κύκλους, όπως συμβαίνει στην Αμερική και στις λεηλασίες σε δρόμους μεγάλων πόλεων:
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Η «σοβαρή ιατρική κατάσταση» αστροναύτη αναγκάζει τη NASA να επιστρέψει στη Γη το πλήρωμα
- Η Γαλλία καλεί τις αρχές του Ιράν να επιδείξουν
- Μεξικό: Νεκρός από σφαίρες ένας δημοσιογράφος που έκανε αστυνομικό ρεπορτάζ
- Ν. Δένδιας: Δεν μπορούμε να κάνουμε τις Ένοπλες Δυνάμεις ΔΕΚΟ της δεκαετίας του ’80
- «Η χειρότερη χιονόπτωση εδώ και μια δεκαετία» πλήττει την κεντρική Βρετανία, vid
- Μ. Χαρακόπουλος: Τι δήλωσε για τα εξοπλιστικά προγράμματα της χώρας
- Κ. Τσιάρας: 9 στους 10 αγρότες που είναι στο πρόγραμμα “ΓΑΙΑ” θα λάβουν τη νέα χαμηλή τιμή για το αγροτικό ρεύμα
- Άνδρας στη Μόσχα κάνει τεστ στο δρόμο για να δει πόσο ασφαλής πόλη είναι, vid
- Στις 23–24 Ιανουαρίου, στο Περιστέρι, η 50ή «Ημέρα Καριέρας» της ΔΥΠΑ
- «Η χρονιά ξεκίνησε ταραγμένα» – Ηχηρή παρέμβαση Μεντβεντεφ για τα γεγονότα που «τρέχουν»









