Η δικηγόρος του αδελφού της 10χρονης Μαρκέλλας, Ανθούλα Ανάσογλου, όπως δήλωσε, λειτουργεί και εξ ονόματος της γιαγιάς των δύο παιδιών.
Η κ. Ανάσογλου μίλησε στην εκπομπή «MEGA Mag» κι όπως είπε περαιτέρω πληροφορίες για τη σχέση του κοριτσιού με τη 33χρονη που φέρεται ότι την άρπαξε έξω από το σχολείο της στη Θεσσαλονίκη, δεν έχει. Επίσης δεν αποκάλυψε στοιχεία για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ζούσε στο σπίτι της η μικρή Μαρκέλλα και για τις σχέσεις της με την οικογένεια, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Τα εν οίκω μη εν δήμω».
Σχετικά με την 33χρονη γυναίκα είπε πως προέρχεται από το γειτονικό περιβάλλον και είναι γνωστή της οικογένειας, αλλά δεν πρόκειται για φιλικό πρόσωπο.
Όσον αφορά την αίτηση που κατέθεσε ο αδερφός της Μαρκέλλας για την επιμέλειά της, η κυρία Ανάσογλου υποστήριξε πως βασικό κίνητρο για αυτή την ενέργεια είναι η περίπτωση καταγγελιών που θα γίνουν γνωστές μετά την διενέργεια έρευνας.
Σε αυτή την περίπτωση επιδιώκεται να μην αφαιρεθεί η επιμέλεια από το στενό οικογενειακό κύκλο,, αλλά απλά να μετακυλιστεί σε άλλο πρόσωπο.
Ο αδερφός του 10χρονου παιδιού δεν έχει έρθει ακόμα σε επαφή με την αδελφή του, ωστόσο η κυρία Ανάσογλου πιστεύει ότι θα υπάρξει θετική απάντηση στο αίτημα αυτό, «όταν οι γιατροί το επιτρέψουν και όταν οι συνθήκες ωριμάσουν».
με πληροφορίες από megatv / photo video screenshot
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Μεταναστευτικό: Κάτι πρωτοφανές συμβαίνει πλέον σε αεροδρόμια των ΗΠΑ
- Ρωσία και Κίνα μαζί σε μία κρίσιμη για τον πλανήτη φάση
- Κ. Χατζηδάκης: Απευθείας στην τσέπη του καταναλωτή οι μειώσεις στα καύσιμα
- Η Σελίν Ντιόν προγραμματίζει εμφανίσεις στη Γαλλία
- Θεσσαλονίκη: Ποινές κάθειρξης 12,5 ετών σε αρχιμανδρίτη και πρώην ιερέα – Απέσπασαν άνω του 1,5 εκατ. ευρώ από πιστούς
- Κανονικά στους δρόμους της Θεσσαλονίκης τα ταξί την Τρίτη
- Θεσσαλονίκη: Κλειστή η περιφερειακή οδός στο ένα ρεύμα, στο ύψος του ΓΝΘ «Παπαγεωργίου» το βράδυ της Πέμπτης
- Αυτοκίνητο σχεδόν «μπούκαρε» σε καφετέρια στο κέντρο της Αθήνας (photo)
- Τραμπ βλέπει “μια ευκαιρία για συμφωνία με το Ιράν”, σύμφωνα με τον Νετανιάχου
- Άλλες 2 κτηνοτροφικές μονάδες στη Λέσβο με ζώα με αφθώδη πυρετό επιβεβαιώθηκαν σήμερα εργαστηριακά









