Στην ιστορία με το βιτριόλι, όπου χρησιμοποιήθηκαν πρακτικές χαρτομαντείας και Μεγάλου Αδελφού;
Στην υπόθεση της 10χρονης, στην οποία βρέθηκαν ναρκωτικές ουσίες;
Μητέρα και κόρη, οι οποίες κατηγορούνται για τη δολοφονία του 49χρονου στη Θεσσαλονίκη, πήραν προθεσμία μέχρι την Παρασκευή για να απολογηθούν.
Η 18χρονη φέρεται να κατέθεσε προανακριτικά ότι ο 49χρονος πατέρας της την βίαζε από την ηλικία των 14 ετών.
Σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και παράβαση του νόμου περί όπλων. Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, πρόκειται για την 45χρονη σύζυγο του θύματος και την 18χρονη θυγατέρα τους, ενώ μέχρι να απολογηθούν στον 6ο τακτικό ανακριτή Θεσσαλονίκης, και να αποφασιστεί η περαιτέρω ποινική τους μεταχείριση, παραμένουν σε καθεστώς κράτησης.
Σύμφωνα με τη δικογραφία, η 18χρονη φέρεται να κατέθεσε προανακριτικά ότι ο 49χρονος πατέρας της τη βίαζε από την ηλικία των 14 ετών, ενώ θύμα κακοποίησης από τον σύζυγό της ισχυρίστηκε πως υπήρξε και η 45χρονη. Όπως ανέφερε η τελευταία, υπό αυτές τις συνθήκες εκείνη αποφάσισε να εγκαταλείψει το σπίτι παίρνοντας μαζί της και τα δύο τους παιδιά, ενώ κατά καιρούς φέρεται να φιλοξενείτο σε ξενώνα κακοποιημένων γυναικών. Η ίδια φέρεται στο μεσοδιάστημα να είχε συνάψει σχέση με άλλο άνδρα με τον οποίο απέκτησε παιδί. Κατόπιν παρότρυνσης όμως του γιου τους -ο οποίος ήταν εκείνος που βρήκε νεκρό τον 49χρονο το βράδυ της περασμένης Κυριακής- επέστρεψαν στο σπίτι όπου ζούσαν επί της οδού Ιθάκης στον Εύοσμο, δυτικά της Θεσσαλονίκης.
Καθώς φαίνεται -σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν προανακριτικά- συνεχίστηκε η εις βάρος τους κακοποίηση και επιπλέον υπήρξε διαμάχη με αφορμή οικονομικές διαφορές. Η κατάσταση φέρεται να έφτασε σε αδιέξοδο. Η οικογενειακή τραγωδία κορυφώθηκε το πρωί της περασμένης Κυριακής, όταν μάνα και κόρη κατηγορούνται ότι μπήκαν στο υπνοδωμάτιο του άνδρα όπου αφού τον ακινητοποίησαν του κατάφεραν αλλεπάλληλες θανατηφόρες μαχαιριές στο λαιμό και χτυπήματα στο πρόσωπο. Στη συνέχεια κατηγορούνται ότι επιχείρησαν να αποπροσανατολίσουν τις έρευνες της Αστυνομίας αναστατώνοντας το σπίτι ενώ πέταξαν το μαχαίρι σε φρεάτιο ομβρίων υδάτων στην ανατολική Θεσσαλονίκη.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ροζαλία Λομπάρντο: Πώς ένα δίχρονο κοριτσάκι έγινε η “Ωραία Κοιμωμένη της Σικελίας”
- Πάνω από 1000 θετικές εμπειρίες γονέων για εκπαιδευτικούς στην Ανατολική Θεσσαλονίκη
- Σοκ στην Ινδονησία: Νεκρό 13χρονο αγόρι που έπαιζε ποδόσφαιρο με τους φίλους του – Κροκόδειλος το έσυρε στο ποτάμι, vid
- ΑΑΔΕ: Το TEK Αττικής ενισχύει την αποτελεσματικότητα των ελέγχων – Αύξηση 400 εκατ. ευρώ στα έσοδα σε 1 χρόνο
- Έκκληση του προέδρου του Λιβάνου Αούν για διαπραγματεύσεις με το Ισραήλ: “Να μη γίνει το νότιο τμήμα της χώρας νέα Γάζα”
- ManpowerGroup: Δυσκολία εύρεσης εργαζομένων με εξειδικευμένες δεξιότητες
- Μεσολόγγι – Ο Σ. Φάμελλος για την Ηρωική Έξοδο των Ελεύθερων Πολιορκημένων
- Ανοίγει αύριο Μ. Δευτέρα η πλατφόρμα του fuel pass στη βενζίνη
- Τώρα ξέρετε πώς ακούγεται η καμήλα! ΒΙΝΤΕΟ
- Ιράν: Απαγχόνισε δύο άνδρες που είχαν καταδικαστεί για σχέσεις με το Ισραήλ









