Ο 19χρονος επιθετικός της Τσέλσι είχε συλληφθεί στις 17 Μαΐου, έπειτα από διαπληκτισμό με μία γυναίκα, όπως είχε αποκαλύψει η βρετανική εφημερίδα “The Sun”. Με ανάρτησή του στο Twitter, o Κάλουμ Χάντσον-Οντόι τόνισε:
«Την ώρα που συμβαίνουν πολύ σοβαρότερα πράγματα στον κόσμο, ίσως να είχατε ενημερωθεί για σοβαρές κατηγορίες εις βάρος μου. Παρέμεινα σιωπηλός και βοήθησα πλήρως την αστυνομία κατά τη διάρκεια των ερευνών, καθώς ήξερα ότι η ημέρα θα έρθει σύντομα που το όνομά μου θα “καθαρίσει”».
Ο νεαρός ποδοσφαιριστής της ομάδας του Λονδίνου πρόσθεσε: «έπειτα από πλήρη και διεξοδική έρευνα, η αστυνομία επιβεβαίωσε τώρα ότι δεν θα αναλάβει περαιτέρω δράση».
Ο Κάλουμ Χάντσον-Οντόι ευχαρίστησε εν συνεχεία όλους όσοι στάθηκαν στο πλευρό του και τον υποστήριξαν σε αυτή την δύσκολη για αυτόν περίοδο, τόνισε πως συνειδητοποιεί τη μεγάλη ευθύνη που φέρει ως παίκτης ενός τόσο μεγάλου συλλόγου όπως η Τσέλσι και τέλος δεσμεύτηκε να προσπαθήσει με όλες τις δυνάμεις του, ως παίκτης της Τσέλσι, να αποτελεί πρότυπο.
Η μητροπολιτική αστυνομία τόνισε σε ανακοίνωσή της:
«Ένας άνδρας που συνελήφθη την Κυριακή 17 Μαΐου μετά τον ισχυρισμό για βιασμό απελευθερώθηκε χωρίς περαιτέρω δράση». Η Τσέλσι δεν έχει σχολιάσει το περιστατικό.
Υπενθυμίζεται ότι ο επιθετικός τηςΤσέλσι και της εθνικής Αγγλίας, Κάλουμ Χάντσον-Οντόι συνελήφθη, όταν αποφάσισε να σπάσει την καραντίνα για χάρη ενός μοντέλου που γνώρισε διαδικτυακά.
Οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι του 19χρονου ποδοσφαιριστή στο Λονδίνο, έπειτα από τηλεφώνημα της γυναίκας στην αστυνομία αλλά και στις υπηρεσίες υγείας, ζητώντας ασθενοφόρο. Ο Χάντσον-Οντόι, είχε κορονοϊό, και όπως αναφέρει η εφημερίδα Sun, ζήτησε από την γυναίκα να τον επισκεφθεί φορώντας μόνο τα εσώρουχά της.
Ο 19χρονος γνώρισε την γυναίκα μέσω των social media το Σάββατο και αμέσως σχεδόν την κάλεσε στο διαμέρισμά του. Το μοντέλο και ο ποδοσφαιριστής αντάλλαξαν “πονηρά” μηνύματα. Το μοντέλο μάλιστα του έστειλε μια σειρά με προκλητικές φωτογραφίες της.
Ο ποδοσφαιριστής είχε κάνει το τεστ για τον κορονοϊό τον Μάρτιο και έχει αναρρώσει. Μάλιστα όπως αναφέρει το δημοσίευμα έστειλε ένα αυτοκίνητο για να παραλάβει το μοντέλο και να την φέρει στο διαμέρισμά του. Μετά από διαμάχη η γυναίκα κάλεσε βοήθεια. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και ο ποδοσφαιριστής συνελήφθη. Ένας γείτονας ανέφερε ότι το μοντέλο έφθασε γύρω στις 8 το απόγευμα και περιέγραψε ότι ήταν ντυμένη πολύ προκλητικά, ενώ είχε βαλίτσα Louis Vuitton μαζι της.
(enikos – φωτο:pexels)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Βουλή: Κυρώθηκαν οι Συμφωνίες Ελλάδας-Αιγύπτου και Ελλάδας-Κύπρου στον τομέα της υγείας
- Eκατόν πενήντα λεπτά αερόβιας άσκησης την εβδομάδα για καλύτερη ποιότητα ζωής
- Μόσχα και Μινσκ υιοθετούν «υπεύθυνη προσέγγιση» στο θέμα των πυρηνικών όπλων
- Ιωάννινα: Κρατούμενος στις φυλακές Σταυρακίου έκρυβε δεκάδες συσκευασίες κοκαΐνης και κάνναβης
- Στις 10.000 τα κενά εκπαιδευτικών στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, σύμφωνα με τη ΔΟΕ
- Τρέλα! Άρχισαν να ουρλιάζουν στο πρόσωπο ενός «ιεροκήρυκα» στις ΗΠΑ, video
- Η Πολωνία θα αποφασίσει για την προμήθεια υποβρυχίων
- ΑΣΕΠ: Προσωρινά αποτελέσματα για υποψηφίους κατηγορίας ΤΕ του πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού
- EY ZHN: Ενημερωτική εκδήλωση του ΥΜΑΘ για τις τουριστικές διαδρομές με άξονα την Αριστοτελική φιλοσοφία
- Ο Τραμπ αναχώρησε για τη δεύτερη επίσημη επίσκεψή του στο Ηνωμένο Βασίλειο