Ο Αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, παραχωρώντας συνέντευξη στο περιθώριο Οικονομικού Forum των Δελφών, δήλωσε πως υπεύθυνος για την οικονομική ύφεση που έχει μπει η χώρα μας είναι ο Κ.Μητσοτάκης καθώς αυτός την έφερε γρηγορότερα από τον κορωνοϊό!
Αναλυτικότερα:
«Κινδυνεύουμε να χάσουμε σε πέντε μήνες ότι κερδίσαμε σε πέντε χρόνια. Η κυβέρνηση θα βρεθεί στην δύσκολη θέση να πάρει μέτρα το 2021 ή το 2022 που θα είχαν αποφευχθεί, αν δεν είχε προκαλέσει με την πολιτική της ύφεση πριν τον κορωνοϊό και αν είχε πάρει εμπροσθοβαρή μέτρα για την στήριξη της οικονομία.
Η ύφεση είχε αρχίσει από το τελευταίο τρίμηνο του 2019, σε κάθε περίπτωση πριν τον κορωνοϊό και εκεί δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για την κυβέρνηση».
https://www.youtube.com/watch?v=eh7PQkFYrMo
(φωτο:eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Νέο σφυροκόπημα στο Λίβανο, vid
- Ν. Ανδρουλάκης – Πτολεμαΐδα: «Ο τρόπος που γίνεται η απολιγνιτοποίηση από τη ΝΔ, από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα»
- Σύμβουλος Πούτιν σε Κάλας: Θα έπρεπε να ξέρεις πως δεν αναχαιτίζεται ο Oreshnik
- Συνέβη κι αυτό! Ελάφι πήγε να… καταρρίψει drone-καμικάζι, vid
- Εκπρόσωπος ΕΛ.ΑΣ.: Για ποιούς αγρότες σχηματίστηκε δικογραφία
- Ξεκινούν οι χειμερινές εκπτώσεις: Συμβουλές για ασφαλείς αγορές – Τι ισχύει για stock/outlet καταστήματα
- Μπλόκα αγροτών: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εγνατία Οδό και στην Εθνική Οδό Κοζάνης – Ιωαννίνων
- Διαφωνεί με την επέμβαση Τραμπ στη Βενεζουέλα η πλειοψηφία των Γερμανών
- Λαμία: Άνοιξαν οι παράδρομοι στον Μπράλο- Συνεχίζονται οι εκτροπές στο Κάστρο και την Θήβα
- Κ. Τσουκαλάς: «H Ελλάδα χρειάζεται μία κυβέρνηση που να υπηρετεί την κοινωνία και όχι τα ολιγοπώλια»









