Μέλη του αλβανικού εθνικιστικού κινήματος «Boys of Labëria» ανήρτησαν ένα άκρως προκλητικό βίντεο, ποζάροντας πάνω από την πυρπολημένη σημαία της Βορείου Ηπείρου!
Κρατώντας σημαίες της Αλβανίας και ντυμένοι στα κόκκινα, οι Αλβανοί εθνικιστές έκαψαν την ένδοξη σημαία της Βορείου Ηπείρου υπενθυμίζοντας στο ελληνικό κράτος σε πόσο μεγάλο κίνδυνο βρίσκονται οι ελληνικοί πληθυσμοί της περιοχής από τους…παρατρεχάμενους του Έντι Ράμα.
Σα να μην έφτανε αυτό μάλιστα, η ιταμή αυτή πρόκληση των Αλβανών έλαβε χώρα στο νεκροταφείο που είναι ενταφιασμένοι 21 Έλληνες στρατιώτες, οι οποίοι έπεσαν σαν ήρωες στον ελληνο-ιταλικό πόλεμο.
Δυστυχώς όμως, κινήσεις σαν και αυτές είναι προοίμιο νέων κινητοποιήσεων κατά των Ελλήνων της Β.Ηπείρου.
Δεν αποκλείεται το αμέσως επόμενο διάστημα να γίνουμε μάρτυρες ακόμη σοβαρότερων επεισοδίων κατά του ελληνισμού:
(φωτο:video screenshot)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Πλημμύρες στη Λέσβο: Έκλεισαν σχολεία – Πλημμύρισαν σπίτια
- Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 11 Νοεμβρίου
- Σεισμός 5 Ρίχτερ ανοιχτά των Αντικυθήρων
- Η Συρία ξανανοίγει πρεσβεία στην Ουάσιγκτον
- Προβοκάτσια Γ’Π.Π. από Βρετανούς: Θα χτυπούσαν με Kinzhal τη μεγαλύτερη βάση του ΝΑΤΟ στα Βαλκάνια!
- Σαν σήμερα 11 Νοεμβρίου: Ποια τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας
- Καιρός σήμερα: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες – Δείτε σε ποιές περιοχές
- Συρία: Ο Άχμεντ αλ Σάρα από τζιχαντιστής εντάσσεται στον διεθνή αντιτζιχαντιστικό συνασπισμό
- Μητσοτάκης: Κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε τη μεγαλύτερη φυσική καταστροφή που έπληξε τη χώρα μας
- Επίδομα Θέρμανσης: Νέες οδηγίες της ΑΑΔΕ – Τι πρέπει να προσέξουν διαχειριστές και ένοικοι πολυκατοικιών









