ΣΟΚ με σημερινή ανακοίνωση της Αγκύρας – Η τρομακτική ομοιότητα με την Αριστερά

Θυμίζουμε τι είχε ειπωθεί προσφάτως από ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Με «συνταγή» Αριστεράς η Τουρκία εξαπολύει σφοδρή επίθεση στην ελληνική κυβέρνηση, προετοιμάζοντας την Ελλάδα για όσα ακολουθήσουν.

Το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών εξέδωσε μία προκλητική ανακοίνωση, ρίχνοντας κι άλλο «λάδι στη φωτιά» των ελληνοτουρκικών σχέσεων.

Στον απόηχο των απειλών Τσαβούσογλου για νέο μεταναστευτικό κύμα, της θωράκισης από την ελληνική πλευρά των συνόρων στον Έβρο και των χθεσινών δηλώσεων του κ. Δένδια περί βάρβαρης παραβίασης των δικαιωμάτων των παράνομων μεταναστών από την Άγκυρα, το υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας εκτόξευσε «πυρά» προς τη χώρα μας, χρησιμοποιώντας πολύ σκληρή γλώσσα.

Στην ανακοίνωσή του, το τουρκικό ΥΠΕΞ αναφέρει μεταξύ άλλων πως η Ελλάδα αλλάζει την πραγματικότητα, παραβιάζει τα δικαιώματα προσφύγων και μεταναστών και καλεί την χώρα μας να εκλογικευτεί.

«Η Ελλάδα παραβιάζει τα δικαιώματα των προσφύγων και των μεταναστών. Είναι ντροπή να αποκαλούν την Τουρκία βάρβαρη χώρα. Το ελληνικό κράτος πρέπει να γλιτώσει από τη δική του βαρβαρότητα, πρέπει να σέβεται τα δικαιώματα των μεταναστών, να μην κάνει βαρβαρότητες, να μην τους προωθεί στα σύνορα».

«Η χώρα που υποστηρίζει ότι είναι λίκνο του πολιτισμού να σέβεται όσους έχουν διαφορετική θρησκεία και πολιτισμό», καταλήγει το ΥΠΕΞ της γείτονας, προετοιμάζοντας την Ελλάδα για όσα έρχονται στον Έβρο με ενδεχόμενο νέο κύμα πεισβολέων.

Και ξαφνικά στο μυαλό μας ήρθε η πρόσφατη επερώτηση που έκαναν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην Ευρωβουλή.

Συγκεκριμένα, όπως σας είχαμε γράψει, οι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσαν πρόσφατα ερώτηση στην Κομισιόν στην οποία καταγγέλλουν την Ελληνική κυβέρνηση, άρα την Ελλάδα, πως προσπαθεί να θεσπίσει μυστικά κονδύλια στην διαχείριση του «μεταναστευτικού».

Η κυβέρνηση όντως κατέθεσε νομοσχέδιο στο οποίο προβλέπεται η ύπαρξη μυστικών κονδυλίων για την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού ή μάλλον, όπως όλοι αντιλήφθηκαν, κατά τα πρόσφατα γεγονότα στον Έβρο, για την αντιμετώπιση οργανωμένου σχεδίου εισβολής από την Τουρκία.

Οι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ όμως διαμαρτυρήθηκαν και… ανησυχούν σχετικά με το «πώς θα εξασφαλίσει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ότι αυτά τα μυστικά κονδύλια θα χρησιμοποιηθούν με σεβασμό απέναντι στην Ευρωπαϊκή νομοθεσία, προτεραιοποιώντας τις ανάγκες και τα δικαιώματα των προσφύγων και των αιτούντων άσυλο»! (Περισσότερες λεπτομέρειες ΕΔΩ).

ΕΡΩΤΗΣΗ: Σε τι διαφέρει η ανακοίνωση της Τουρκίας από την ερώτηση των ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ;

Σταματάμε το άρθρο εδώ!

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί