Στο επεισόδιο ενεπλάκησαν από τη μία δύο αδέλφια, 62 και 57 ετών, και από την άλλη ένας 37χρονος γείτονάς τους. Όλοι μεταφέρθηκαν στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, απ’ όπου εξήλθαν μετά την εξέταση και περιποίηση των τραυμάτων τους.
Σήμερα οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα πλημμελειοδικών , με τα δύο αδέλφια να φέρουν γάζες στο κεφάλι. Εις βάρος όλων ασκήθηκε δίωξη για επικίνδυνη σωματική βλάβη και αφού ορίστηκε τακτική δικάσιμος για τον προσεχή Σεπτέμβρη αφέθηκαν ελεύθεροι.
Όπως προέκυψε από μαρτυρικές καταθέσεις, προηγήθηκε φραστική αντιπαράθεση μεταξύ τους.
Η μία κουβέντα έφερε την άλλη και ακολούθησε συμπλοκή.
Ο 37χρονος κατηγορείται ότι χρησιμοποίησε συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης, γνωστή ως taser, η οποία πάντως δεν βρέθηκε από τους αστυνομικούς που κλήθηκαν στο σημείο, ενώ τα δύο αδέλφια αντέδρασαν και με τη συνδρομή δύο άγνωστων ατόμων επέφεραν με τη σειρά τους χτυπήματα στον νεαρό.
Σύμφωνα με τη δικογραφία, και κατά το παρελθόν είχαν σημειωθεί προστριβές μεταξύ τους, πάλι για θέση πάρκινγκ.
(φωτο:eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Η πολιτεία Ιλινόι αγνοεί τον Τραμπ στο θέμα του ΠΟΥ
- Στο 2,8% ο πληθωρισμός στην Ελλάδα τον Ιανουάριο – Για έναν ακόμη μήνα πάνω από την ευρωζώνη
- Θεσσαλονίκη: Καταδίκη της 57χρονης που δάγκωσε στο αφτί τον σύντροφό της και έκοψε κομμάτι
- Πυρηνικά όπλα: Αγωνία για την συνέχεια
- Συνεργασία του ΥΠΑΑΤ και της Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Βάμβακος
- Με μουσική, παραδοσιακά έθιμα και δράσεις για παιδιά η Αθηναϊκή Αποκριά
- Β. Κικίλιας για ναυάγιο στη Χίο: «Ανείπωτη τραγωδία, εχθροί της χώρας οι σύγχρονοι λαθρέμποροι»
- Σκάνδαλο Έπσταϊν: Ο αδελφός του Κάρολου, Άντριου, έφυγε μέσα στη νύχτα από το Ουίνδσορ
- Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από την ΕΜΥ – Έρχονται βροχές, καταιγίδες και άνεμοι 9 μποφόρ
- Ιράν: Οι αρχές της χώρας επιτρέπουν πλέον επισήμως στις γυναίκες να οδηγούν δίκυκλα









