Ο Ανουάρ Τουχάμι είναι μια δύσκολη περίπτωση για τον Παναθηναϊκό. Ο παίκτης αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού από τη Βαγιαδολίδ μέχρι το τέλος της σεζόν, αλλά η ρήτρα (πάνω από 4 εκατ. ευρώ) είναι απαγορευτική για το τριφύλλι.
Ο Τσάβι Ρόκα, πάντως, δεν παρατάει την υπόθεση. Σύμφωνα με το ισπανικό pucelafichajes.com, ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» θα έχει νέες επαφές με τη Βαγιαδολίδ τον Ιούλιο με σκοπό την επέκταση δανεισμού του Ανουάρ για έναν ακόμη χρόνο.
Στο δημοσίευμα, επίσης, γίνεται ξανά λόγος για τον Ελ Χασέν. Ο Μαυριτανός χαφ μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την ισπανική ομάδα και φαίνεται να απασχολεί τον Παναθηναϊκό για μια θέση στη μεσαία γραμμή, όπως αναφέρουν ξανά οι Ισπανοί.
Από sportfm, φωτο eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Στις Βρυξέλλες για το Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων ο Γ. Γεραπετρίτης
- Πόλεμος στο Ιράν: Οι “ονειρικές διακοπές” που ακυρώθηκαν και τα υπερατλαντικά ταξίδια που μετατράπηκαν σε εφιάλτη
- Φιντάν: «Τεράστιο σφάλμα αυτός ο πόλεμος – Η Τουρκία δεν θέλει να εμπλακεί ούτε πρόκειται να απαντήσει στο Ιράν»
- Βρετανία: Εξετάζουμε πιο ενεργή συμμετοχή στον πόλεμο με πλοία και drones
- Ν. Ανδρουλάκης: Μαζί μπορούμε να κερδίσουμε την Ελλάδα που αξίζουμε
- Το μήνυμα του ΠτΔ έναν χρόνο μετά την ανάληψη των καθηκόντων του: «Μόνο με συνεννόηση κάνουμε άλματα»
- Η Ιωάννα της Ηρακλειάς – Η δασκάλα με τη μία μαθήτρια, που διορίστηκε τυχαία στο μικρό νησάκι κι έμεινε μόνιμα εκεί
- Πώς η Κίνα χρησιμοποιεί drones για να λιώσει τον πάγο πάνω σε ηλεκτρικά καλώδια! ΒΙΝΤΕΟ
- Πυροβολισμοί στη Νέα Μάκρη: Προσαγωγές Τούρκων υπηκόων
- Τεχνολογία και ηλεκτρονικό εμπόριο: Πώς αλλάζουν οι συνήθειες των καταναλωτών – Στοιχεία για την Ελλάδα









