Λιτές θα ειναι φέτος οι εκδηλώσεις στη Θεσσαλονίκη για την ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου, όπου φέτος συμπληρώνονται 101 χρόνια από την μαύρη επέτειο.
Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ποντιακών Σωματείων λόγω κορωνοϊού τροποποίησε το πρόγραμμα των εκδηλώσεών της.
Φέτος δεν θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη εκδήλωση το απόγευμα στο Μνημείο της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού στην Πλατεία Αγίας Σοφίας αλλά θα γίνει τελετή μνημοσύνης το πρωί.
Το μνημόσυνο θα μεταδοθεί από την επίσημη σελίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ποντιακών Σωματείων στο Facebook.
Επιμνημόσυνη δέηση θα τελέσει το πρωί ο δήμος Θεσσαλονίκης στο Μνημείο Γενοκτονίας των Ποντίων στην πλατεία Αγίας Σοφίας, στη μνήμη των 353.000 θυμάτων.
(voria – φωτο:screenshot)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Δημοσιεύματα θέλουν τον Κριστιάνο Ρονάλντο να έφυγε από τη Σ. Αραβία με ιδιωτικό τζετ
- Πόλεμος στη Μ. Ανατολή: Σύσκεψη στο ΥΠΕΝ για τις τιμές ενέργειας
- Λαχτάρα για επιβάτες αερόστατου στο Τέξας – Έπεσαν πάνω σε κεραία κινητής τηλεφωνίας (Vid)
- Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Νετανιάχου και τον πρόεδρο του Λιβάνου είχε ο Κ. Μητσοτάκης
- Συνάντηση Μητσοτάκη-Ανδρουλάκη για Μ. Ανατολή: «Οποιαδήποτε απειλή κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας είναι απαράδεκτη»
- Οριστική ρήξη του Κατάρ με το Ιράν: «Καταρρίψαμε ιρανικούς πυραύλους»
- Γέννα-ρεκόρ για σκυλίτσα στη Βρετανία – Δεν θα πιστέψετε πόσα κουτάβια γέννησε! (Vid)
- Οι Βρετανοί σχεδιάζουν να στείλουν πολεμικό πλοίο στην Κύπρο για την προστασία της βάσης τους
- Κύπρος: Ζητούν από τους πολίτες να φτιάξουν “προληπτικό” σακίδιο έκτακτης ανάγκης
- “Όταν στην εργασία σου επιμένουν να φορέσεις…την περσινή στολή!” Ξεκαρδιστικό vid









