Για επανάληψη μιας κατάστασης που υπήρχε και πριν την καθολική απαγόρευση εξαιτίας του κορωνοιού και όχι μια αυθόρμητη προσπάθεια κάποιων να βγουν έξω μίλησε σήμερα στον ΣΚΑΪ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας αναφερόμενος στις εικόνες συγχρωτισμού στην πλατεία Αγίου Ιωάννου στην Αγία Παρασκευή.
Πρόσθεσε πως γι’αυτό το λόγο και ο δήμαρχος πήρε την πρωτοβουλία να κλείσει η πλατεία και ζήτησε παράλληλα και την συνδρομή της Πολιτείας.
Για τον συνωστισμό στην πλατεία Βαρνάβα στο Παγκράτι ανέφερε ότι η κυβέρνηση συνεχίζει με την λογική της πειθούς και αν χρειαστεί να παρέμβει, θα παρέμβει τοπικά.
Σε ότι αφορά τις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας όπως αυτή του Σύριζα για το περιβαλλοντικό νομοσχέδιο αλλά και την χθεσινή έξω από την Βουλή από εργαζομένους στις Τέχνες την ώρα που η κ Μενδώνη έκανε ανακοινώσεις για τον πολιτισμό, ο κ Πέτσας τόνισε ότι είναι άλλο πράγμα η πολιτική διαμαρτυρία και άλλο η κοινωνική συνάθροιση.
Εξήγησε ότι η πολιτική διαμαρτυρία δεν μπορεί να τιμωρηθεί,είναι συνταγματικά κατοχυρωμένο και δεν μπορούμε να το κάνουμε, αλλά ζητάμε να τηρούνται τα μέτρα προστασίας όπως τα τηρούν όλοι οι Έλληνες.
Παράλληλα άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να δοθεί παράταση και μετά τις 15 Μαΐου στη διάθεση πετρελαίου θέρμανσης στους καταναλωτές.
skai.gr / photo eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Συγκλονιστικοί ισχυρισμοί για την Παγκόσμια Τράπεζα! Γιατί συμβαίνει αυτό;
- «Αν πέσει η Ιερουσαλήμ, θα καεί η Κωνσταντινούπολη», δήλωσε ο Μπαχτσελί
- Ισραήλ: Μη επανδρωμένο αεροσκάφος από την Υεμένη συνετρίβη στον περίβολο ξενοδοχείου στην Εϊλάτ
- Οι Χριστιανοί στη Συρία γιορτάζουν την ημέρα του Σταυρού – Δείτε βίντεο
- «No Escape From Now»: Το ντοκιμαντέρ για τον Όζι Όσμπορν θα κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο – Δείτε το συγκινητικό τρέιλερ
- Ιταλία: Πρόταση να δοθεί το όνομα του Τζόρτζιο Αρμάνι στο αεροδρόμιο του νησιού Παντελερία
- Άναυδοι οι αρχαιολόγοι: Βρέθηκαν μούμιες στην Ασία 9.500 χρόνια αρχαιότερες από τις αιγυπτιακές
- Δημοσκόπηση: Χαμός με τον αριθμό κομμάτων που μπαίνουν Βουλή! Πόσοι θα ψήφιζαν πιθανό κόμμα Σαμαρά
- «Ο ήλιος ξυπνάει σιγά σιγά»: Η NASA προειδοποιεί ότι η ηλιακή δραστηριότητα θα παραμείνει υψηλή
- ΕΣΕΕ: Το ελληνικό εμπόριο σε νέα «τροχιά» ενόψει τεχνολογικών και γεωπολιτικών εξελίξεων
Κύρια Θέματα

















