οι οποίοι κατηγορούνται για «προκλητικές» αναρτήσεις στους ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης σε σχέση με την πανδημία του νέου κορωνοϊού, ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Εσωτερικών.
«Στη διάρκεια των 42 τελευταίων ημερών, 6.362 λογαριασμοί στους ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης έχουν εντοπιστεί, 855 ύποπτοι έχουν ταυτοποιηθεί και 402 άνθρωποι έχουν συλληφθεί», ανέφερε σε μια ανακοίνωση το υπουργείο.
Οι αρχές στην Τουρκία έχουν εξαπολύσει αδιάκοπο κυνηγητό για τον εντοπισμό ανθρώπων που φέρονται να διαδίδουν φήμες για τον ιό ή επικρίνουν τη διαχείριση της πανδημίας από την κυβέρνηση.
Στα τέλη Μαρτίου, ο υπουργός Εσωτερικών είχε πει πως άλλοι 410 άνθρωποι είχαν συλληφθεί με βάση παρόμοιες κατηγορίες με αυτές που αναφέρονται σήμερα.
Η Τουρκία έχει καταγράψει περισσότερους από 2.800 θανάτους που συνδέονται με τον νέο κορωνοϊό και τουλάχιστον 110.000 κρούσματα.
(φωτο:pexels)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ισραήλ: Σχεδόν μισό εκατομμύριο Παλαιστίνιοι έχουν εγκαταλείψει την πόλη της Γάζας
- Νέο νατοϊκό αφήγημα: Η Εσθονία μιλάει για «βίαιη εισβολή» από τρία ρωσικά μαχητικά
- ΕΦΚΑ-ΔΥΠΑ: Τι επιδόματα θα πληρωθούν τη νέα εβδομάδα;
- Διεθνιστές εν δράσει! Φέρνουν πιο κοντά την ολική κατάρρευση της Ε.Ε. με αυτό που ανακοίνωσαν
- Ένταση με φωνές επιβατών σε πλοίο με προορισμό την Κρήτη που δεν έδεσε στη Μήλο
- Δυστοπικές εικόνες: Έβαλαν αναγνώριση προσώπου κατά τη διάρκεια συναυλίας, video
- Θεσσαλονίκη: Φυλάκιση με αναστολή σε 47χρονο επειδή είχε αλυσοδεμένα 14 σκυλιά
- Εκκενώνεται το River West μετά από τηλεφώνημα για βόμβα
- Το ΒΙΝΤΕΟ Υπουργού του Τραμπ από την Ελλάδα: «Φέρνουμε την ειρήνη στον πλανήτη»
- Από Δευτέρα ξεκινά ξανά το Ψηφιακό Φροντιστήριο
Κύρια Θέματα


















ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί

ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ

ΠΑΙΔΙΑ

ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΑ

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ

ΠΛΟΙΑ

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

ΔΥΠΑ

ΑΓΡΟΤΕΣ

ΠΑΤΡΑ

ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
