Θα ελέγχουν μέχρι και την “ανάγκη” μας! Απίστευτες εικόνες από εργοστάσια μετά την καραντίνα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι νέες συνθήκες που αντιμετωπίζουν χώρες που βγήκαν από την καραντίνα της πανδημίας του κορωνοϊού, είναι λες κι έρχονται μέσα από ταινίες επιστημονικής φαντασίας για να γίνουν η πραγματικότητά μας! Εργαζόμενοι σε ιταλικό εργοστάσιο κλήθηκαν να δουλέψουν μετά την καραντίνα ακολουθώντας μέτρα που θυμίζουν στρατόπεδο συγκέντρωσης.Στην είσοδο τους περιμένει θερμομέτρηση και στις τουαλέτες μπαίνουν με […]

Οι νέες συνθήκες που αντιμετωπίζουν χώρες που βγήκαν από την καραντίνα της πανδημίας του κορωνοϊού, είναι λες κι έρχονται μέσα από ταινίες επιστημονικής φαντασίας για να γίνουν η πραγματικότητά μας!

Εργαζόμενοι σε ιταλικό εργοστάσιο κλήθηκαν να δουλέψουν μετά την καραντίνα ακολουθώντας μέτρα που θυμίζουν στρατόπεδο συγκέντρωσης.
Στην είσοδο τους περιμένει θερμομέτρηση και στις τουαλέτες μπαίνουν με φανάρια κυκλοφορίας! Ναι καλά διαβάσατε!

Υπάρχουν πράσινοι και κόκκινοι σηματοδότες έξω από τις τουαλέτες για να μην μπαίνουν όλοι μαζί, ούτε καν στο χώρο αναμονής και δυστυχώς το πράγμα πάει κι ακόμα παραπέρα, αφού ο κάθε εργαζόμενος έχει πάνω του μία μικρή συσκευή ανίχνευσης που συνδέεται με ένα κεντρικό λογισμικό.
Ο κάθε εργαζόμενος πρέπει να κοιτά αυτή τη συσκευή για να πληροφορείται τι συμβαίνει γύρω του, μη τυχόν και δεν κρατά τις σωστές αποστάσεις από τους συναδέρφους του. Διότι αν πλησιάσουν πολύ κοντά δυο συνάδερφοι, τότε αρχίζουν να χτυπούν και η συσκευή και το κινητό τους τηλέφωνο μαζί, στέλνοντας συναγερμό!

Βέβαια η συσκευή αυτή δε λειτουργεί μόνο ως συναγερμός εντοπισμού τοποθεσίας, αλλά συλλέγει και στοιχεία. Συλλέγει δεδομένα, για μεγάλη χρονική περίοδο, και κάνει χαρτογράφηση των κινήσεων των εργαζομένων, παρακολουθώντας αν ένας εργαζόμενος είχε επαφή με άλλους συναδέρφους του για περισσότερο από 15 δευτερόλεπτα, σε απόσταση μικρότερη του 1,5 μέτρου. Δεν μπορείς να κρυφτείς πουθενά πλέον.
Δείτε το βίντεο:

Photo unsplash

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί