Η μεγάλη αναθεώρηση προς τα πάνω του απολογισμού των νεκρών από τον νέο κορωνοϊό στην Κίνα σήμερα ήταν «μια προσπάθεια να μην αφήσει κανένα κρούσμα μη καταγεγραμμένο», είπε η επιδημιολόγος του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, Μαρία βαν Κέρκοβ.
Κατά τη διάρκεια μιας ενημέρωσης, η Κέρκοβ επισήμανε ότι οι κινεζικές αρχές ξαναελέγχουν τα στοιχεία από τα γραφεία κηδειών, τα κέντρα φροντίδας, τις κλινικές, τα νοσοκομεία και τα κέντρα κράτησης όπως επίσης και τον αριθμό των ασθενών που πέθαναν στο σπίτι τους, στην πόλη της Ουχάν, την εστία της επιδημίας της νόσου Covid-19.
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, υποστηρίζει ότι η Κίνα έχει υποβιβάσει τον απολογισμό των θανάτων από τον νέο κορωνοϊό και καταδικάζει τον ΠΟΥ για τη στήριξη που παρέχει στην προσέγγιση του Πεκίνου.
photo unsplash
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Σκυλάκος γαβγίζει στην τηλεόραση βλέποντας την Σταύρωση του Ιησού, vid
- Πάτρα: Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην γέφυρα Ρίου– Αντιρρίου λόγω των ισχυρών ανέμων
- «Απαράδεκτες» χαρακτήρισε η Γαλλία τις απειλές Τραμπ περί επιβολής δασμών 200% στα γαλλικά κρασιά και τις σαμπάνιες
- Σίντι Κρόφορντ και Γκουίνεθ Πάλτροου αποχαιρετούν τον «αυτοκράτορα» της μόδας Βαλεντίνο
- Για ποιά πράξη «μεγάλης ηλιθιότητας» κατηγορεί τους Βρετανούς ο Τραμπ;
- Οι Take That συζητούν για την πίεση της φήμης σε νέα σειρά ντοκιμαντέρ του Netflix
- Το Ιράν τα βάζει με το WEF: «Έχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά»
- Μαγικές εικόνες από το Βόρειο Σέλας πάνω από Θεσσαλονίκη και Κέρκυρα!
- Ουκρανικές επιθέσεις: 60 Ρώσοι πολίτες έχουν σκοτωθεί από τις αρχές Γενάρη
- Καμπούλ: Το ISIS ανέλαβε την ευθύνη για την έκρηξη σε ξενοδοχείο που στοίχισε τη ζωή σε επτά ανθρώπους, vid









