Ρωσικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν, αυτό που είχε γράψει το el.gr, ότι δηλαδή, υπάρχει μυστική συμφωνία Ράμα και Ερντογάν για μεταφορά 30.000 μουσουλμάνων από Τουρκία στην Β. Ήπειρο, εκεί δηλαδή όπου πλειοψηφεί το ελληνικό στοιχείο, κατά του οποίου έχουν εντείνει τις πιέσεις οι Αλβανοί, συλλαμβάνοντας Έλληνες επειδή ύψωσαν μεγάλο Σταυρό στην Χειμάρρα.
Οι Ρώσοι γράφουν πως δρομολογείται η δημιουργία κέντρων υποδοχής αλλά και η μόνιμη εγκατάσταση αλλοδαπών σε κατοικίες της Ελληνικής περιοχής, αγροτικές ή και νέους οικισμούς ειδικού σκοπού.
Με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια για του εχθρούς του Ελληνισμού:
- Φόβος και τρομοκράτηση των Ελλήνων της Β. Ηπείρου και γιατί όχι αντικατάσταση των Ελλήνων με μουσουλμάνους Ασιάτες και Αφρικανούς.
- Νέος κίνδυνος για τα Ελληνικά σύνορα, αυτή την φορά εκ δυσμών, με την συνεργασία Τούρκων-Αλβανών, η οποία κρατάει από πολύ παλιά.
- Τριβές και εισβολές στην Ελλάδα, από τους κατευθυνόμενους πράκτορες-στρατιώτες.
- Ελεγχόμενες ομάδες, για μεθοριακά επεισόδια, προβοκάτσιες και δολιοφθορές στα Δυτικά της Ελλάδος, ταυτόχρονα με επιθέσεις στα ανατολικά σύνορα σε Θράκη και Αιγαίο. Η Ελλάδα περικυκλώνεται από μουσουλμάνους (Έβρος, Αιγαίο, Β.Ήπειρος)
Δείτε το βίντεο:
ΦΩΤΟ eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Κ. Μητσοτάκης: Με τη νέα συλλογική σύμβαση εργασίας στηρίζουμε έμπρακτα τους εργαζόμενους στο χώρο της εστίασης
- Ρεκόρ αφίξεων κρουαζιερόπλοιων στα ελληνικά λιμάνια το 2025
- Συνάντηση Ν. Δένδια με τον Β. Κικίλια για το ζήτημα της σχεδίασης του Εθνικού Πλοίου
- Στοματική υγεία: Πρόληψη, ενημέρωση και πολιτικές υγείας απέναντι στην υπερκατανάλωση ζάχαρης
- Τα πιο αλλόκοτα ζώα της φύσης: 10 παράξενες συμπεριφορές τους που δεν θα πιστεύετε
- Καθόλου τυχαία η επίσκεψη που θα γίνει στην Ουγγαρία – Η Δεξιά παίζει τα «ρέστα» της
- Λεπτά που έμοιαζαν με αιώνες! Μαθήτρια παγιδεύτηκε σε κομμάτι πάγου σε ποτάμι της Ρωσίας (BINTEO)
- Ανακαλύφθηκε ειρωνικό μήνυμα 2.000 ετών στα αρχαία Ελληνικά σε σφαίρα σφεντόνας (Photo)
- Οι Βρετανοί δίνουν τις βάσεις τους στις ΗΠΑ για να βομβαρδίζουν το Ιράν
- Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις 24/3 και 25/3 στην Αθήνα για την μαθητική και στρατιωτική παρέλαση









