Περισσότεροι από 1.200 άνθρωποι που είχαν μολυνθεί από τον κορωνοϊό υπέκυψαν μέσα σε 24 ώρες στις ΗΠΑ, ενώ οι θάνατοι ασθενών έχουν φθάσει συνολικά τους 9.633.
Ο ιός προκαλεί εκ των πραγμάτων θανάτους και κάθε θάνατος συνιστά απώλεια για την ανθρωπότητα.
Ωστόσο, παρότι λαμβάνονται ακραία μέτρα για τον κορωνοϊό, δεν παρατηρούμε το ίδιο σε σχέση με άλλες αιτίες απώλειας ανθρώπινης ζωής.
Ο παρακάτω πίνακας συγκλονίζει!
Όπως θα δείτε κάθε χρόνο στις ΗΠΑ υπάρχουν 1.200.000 απώλειες λόγω των εκτρώσεων.
Ακολουθούν 631.636 θάνατοι από εμφράγματα, 559.888 από καρκίνο κ.α.
Αντίθετα, οι θάνατοι λόγω γριπών είναι ελάχιστοι, πάντα σε σύγκριση με τις εκτρώσεις, για παράδειγμα.

Μεγαλύτερη αιτία θανάτων λοιπόν είναι οι εκτρώσεις, τις οποίες στηρίζει, κυρίως, η Αριστερά σε σύμπλευση με φεμινιστικές οργανώσεις. Ο Ντόναλντ Τραμπ προσπαθεί να λάβει μέτρα, προκειμένου να αντιμετωπίσει αυτή την λαίλαπα θανάτων, ωστόσο τον κατηγορούν πως καταπατά… ανθρώπινα δικαιώματα.
Μόνο σε περίπτωση βιασμού ή αιμομιξίας συζητά ο Αμερικανός πρόεδρος το ενδεχόμενο εκτρώσεων, οι οποίες έχουν απαγορευτεί σε Πολιτείες, όπως η Αλαμπάμα.
Αντίθετα κανένα από τα μεγάλα μέσα ενημέρωσης δεν αντιδρά για καταπάτηση των ανθρωπίνων ελευθεριών, στην περίπτωση του κορωνοϊού, την οποία χαρακτηρίζουν ως «κατάσταση έκτακτης ανάγκης» και ενδεχομένως είναι.
Όταν όμως, παίρνοντας ως παράδειγμα την Αμερική, ο αριθμός των εκτρώσεων τρομάζει σε σχέση με τον αντίστοιχο από τον κορωνοϊό, τότε αντιστοίχως θα πρέπει να δικαιολογείται η (υποτιθέμενη) παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων, στην περίπτωση των αμβλώσεων, και να στηριχθούν με διαφορετικό τρόπο οι γυναίκες που έμειναν έγκυες.
Η ανθρώπινη ζωή μετράει, ανεξαρτήτου χρώματος ή θρησκείας. Αυτό είναι πραγματικός ανθρωπισμός και όχι ο ψευδεπίφραφος και επιλεκτικός των διεθνιστών.
Αν ΜΟΝΟ στην Αμερική χάνονται κάθε χρόνο 1.200.000 ανθρώπινες ζωές, ατόμων που θα μπορούσαν να μεγαλώσουν και να έχουν όνειρα και στόχους όπως όλοι μας, πόσοι αντίστοιχοι θάνατοι υπάρχουν παγκοσμίως;
ΦΩΤΟ UNSPLASH
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ποιοι λόγοι κάνουν τους οδηγούς να οδηγούν γρήγορα και να είναι επιθετικοί
- Πλήγμα στον χειμερινό τουρισμό με φόντο τις αγροτικές κινητοποιήσεις
- Έδειξαν τα «δόντια» τους στην ΕΕ των διεθνιστών! Η «συμμαχία» των τριών που ψάχνει και άλλους
- Αίγυπτος: Η ηλιακή λέμβος του Χέοπα θα συντηρηθεί και μάλιστα ενώπιον κοινού στο Μεγάλο Αιγυπτιακό Μουσείο
- Θεσσαλονίκη: Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στο ΥΜΑΘ – Το μήνυμα Γκιουλέκα
- Ολοκληρώθηκε η μεγάλη ετήσια φορολοταρία της ΑΑΔΕ – Πώς θα δείτε αν ανήκετε στους τυχερούς
- Οι Ουκρανοί γνωστοποίησαν ότι αποχώρησαν από την πόλη Σιβέρσκ
- Μαυροβούνιο: Άρση της υποχρέωσης θεώρησης για Τούρκους υπηκόους
- Μάλλον τα πράγματα σε σχέση με αυτό που θέλει ο Τραμπ δεν είναι και τόσο εύκολα
- Έπεσαν οι υπογραφές ανάμεσα σε Ελλάδα, Κύπρο και Ισραήλ









