Μεγαλώνει η «λίστα» των νεκρών στην Ελλάδα από την πανδημία του κορονοϊού, καθώς οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι κατέληξε ακόμη μία ασθενής.
Πρόκειται για μία 78χρονη γυναίκα από την περιοχή Φουστάνη στην Πέλλα, η οποία έχει τεθεί σε καραντίνα από τις κρατικές αρχές.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η ίδια είχε διαγνωσθεί θετική στον ιό πριν από λίγες ημέρες.
Το βράδυ της Τετάρτης, παράλληλα, έγινε γνωστό ότι κατέληξε και ένας 51χρονος από την Καστοριά, ο οποίος νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης.
Ο ίδιος ήταν καθηγητής και πατέρας τεσσάρων παιδιών, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί αν έπασχε από υποκείμενο νόσημα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για τον έβδομο θάνατο ασθενούς από την περιοχή της Καστοριάς.
Την ίδια ώρα, τα κρούσματα, με βάση τον τελευταίο επίσημο απολογισμό, ανέρχονται σε 1.415, καθώς το τελευταίο 24ωρο προστέθηκαν ακόμη 101 νοσούντες.
Εξ αυτών, 90 ασθενείς παραμένουν διασωληνωμένοι σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) όλης της χώρας, ενώ έξι ασθενείς μεταφέρθηκαν σε κανονικά θάλαμο νοσηλείας.
(sputniknews – φωτο:eurokinissi)









