Σε αυτό βεβαίως σημαντικό μερίδιο ευθύνης έχουν οι ισλαμιστικές αντιλήψεις που φέρουν ακόμη και άνθρωποι που αυτοαποκαλούνται «επιστήμονες»!
Μία ευρέως γνωστή αντίληψη που έχει επικρατήσει στην τουρκική κοινή γνώμη τις τελευταίες μέρες είναι πως ο κορωνοϊός έχει…εξαπωληθεί από τον Αλλάχ!
Αυτό, σύμφωνα με τους καθεστωτικούς επιστήμονες της Τουρκίας, γίνεται επειδή ο Αλλάχ επιχειρεί να δώσει μία…ισορροπία πάνω στον πλανήτη, την οποία έχουν διαταράξει τα τελευταία χρόνια οι άνθρωποι με τη δημιουργία εμβολίων!
Όσο απίστευτες κι αν ακούγονται αυτές οι τοποθετήσεις, πρόκειται για επιχειρήματα που τίθενται στα τηλεοπτικά πάνελ ανά την Τουρκία.
Φταίει λοιπόν ο…μοχθηρός Αλλάχ για την πανδημία του κορωνοϊού:
«Ο Αλλάχ δημιούργησε τον κορωνοϊό καθώς και τα βακτήρια για τον έλεγχο του παγκόσμιου πληθυσμού. Οι άνθρωποι όμως δημιούργησαν τα εμβόλια και έτσι διατάραξαν την ισορροπία»
Το παραπάνω είναι δήλωση ενός Τούρκου γιατρού μέλους της Επιστημονικής Επιτροπής που σύστησε ο ίδιος ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Τα λόγια είναι περιττά μπροστά το παρακάτω παραλήρημα.
Crazy talk on @CNN Turkish
— Abdullah Bozkurt (@abdbozkurt) March 26, 2020
God created virus, bacteria for population control, but people developed vaccines against them, disrupting the balance in the world.
says so a professor who is a member of #Turkey's Science Commission, established by gov't to battle against #Corona pic.twitter.com/5duWgMik8M
Βλέπουμε όμως πως η πραγματικότητα απέχει έτη φωτός από τα όσα ισχυρίζονται οι «επιστήμονες του Ερντογάν», αλλά και ο ίδιος ο «σουλτάνος.
Είναι κοινό μυστικό πως η Τουρκία αντιμετωπίζει τέτοια υγειονομική κρίση που ενδεχομένως να ακολουθήσει την μοίρα χωρών όπως το Ιράν ή η Ιταλία.
Οι παρακάτω εικόνες δημοσιεύτηκαν από έναν διάσημο Τούρκο μπασκετμπολίστα , τον Enes Kanter, ο οποίος και χαρακτηρίζει «παρανοϊκό ηγέτη» τον Ερντογάν, επιρρίπτοντάς του ευθύνες για τους μαζικούς θανάτους στην Τουρκία:
(φωτο:video screenshot)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Απίστευτο αλλά αληθινό έθιμο: Σε αυτή την περιοχή μεταφέρουν φέρετρο… χορεύοντας (Vid)
- Γεραπετρίτης: «Η Ελλάδα τάσσεται υπέρ της ελεύθερης διακίνησης όλων των πλοίων»
- 6 πρακτικές ασκήσεις για το άγχος που μπορείτε να δοκιμάσετε οποιαδήποτε στιγμή
- Το Ιράν θα μετατρέψει σε μουσείο το βομβαρδισμένο σχολείο θηλέων μετά τον θάνατο σχεδόν 200 μαθητριών
- Αζερμπαϊτζάν: Δικαστήριο καταδίκασε Γάλλο πολίτη σε 10 χρόνια κάθειρξης για κατασκοπεία
- Η Φραν Ντρέσερ για Τίμοθι Σαλαμέ: «Ο θαυμασμός του κόσμου μπορεί να αλλάξει σε μια στιγμή»
- ΒΙΝΤΕΟ: Κυκλοφορεί με τα χέρια…του Ποπάυ! Τι άλλο θα δούμε
- Πόλεμος στη Μ. Ανατολή: Κανονικά τα άτυπα συμβούλια της Ε.Ε. στην Κύπρο
- Νέο κύμα βομβαρδισμών στην Τεχεράνη
- Το ερώτημα που έθεσε ο Ντμιτρίεφ μετά τα λόγια του Τραμπ για το ΝΑΤΟ









