Ο Ενές Καντέρ έβγαλε κραυγή αγωνίας για την κατάσταση στην Τουρκία με τον κορωνοϊό κατηγορώντας την κυβέρνηση Ερντογάν για συγκάλυψη της πραγματικής διάστασης του προβλήματος και ανεπαρκή φροντίδα στους πολίτες.
«Δυστυχώς υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που πεθαίνουν από τον κορωνοϊό στους δρόμους μέρα μεσημέρι στην Τουρκία. Ο δικτάτορας Ερντογάν ακόμη τα καλύπτει όλα και δεν παρέχει την κατάλληλη φροντίδα ή προσοχή. Κάνε κάτι, παρανοϊκέ Ερντογάν!», έγραψε στο Instagram ο σέντερ των Σέλτικς ανεβάζοντας και ένα σχετικό βίντεο.
Ως γνωστόν, ο Καντέρ διώκεται εδώ και χρόνια από το καθεστώς Ερντογάν και δεν μπορεί να επιστρέψει όχι μόνο στην Τουρκία, αλλά και σε άλλη χώρα της Ευρώπης, γιατί κινδυνεύει με σύλληψη.
(Sportfm – φωτο:video screenshot)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Η χώρα που μπορεί να αλλάξει το «παιχνίδι» ακόμα και αν τα βλέμματα είναι στραμμένα στο Ιράν
- Στις Βρυξέλλες ο ΥΠΕΝ Στ. Παπασταύρου για το Συμβούλιο των Υπουργών Ενέργειας της ΕΕ
- Η Τεχεράνη “δεν βλέπει κανέναν λόγο να διαπραγματευτεί” με τις ΗΠΑ, λέει ο Ιρανός ΥΠΕΞ
- ΠΟΜΙΔΑ: Η νέα διαδικασία έκδοσης διαταγών πληρωμής και απόδοσης μισθίου από δικηγόρους
- Τροχαίο ατύχημα στο Ναύπλιο – Όχημα καρφώθηκε σε πυλωτή πολυκατοικίας (ΦΩΤΟ)
- Αιματοχυσία και στον Λίβανο – 850 νεκροί από τα ισραηλινά πλήγματα τις τελευταίες 2 εβδομάδες
- Μυστηριώδης δυσοσμία ταλαιπωρεί Νεοϋορκέζικη γειτονιά – Μυρίζει σαν «σάπια αυγά» και «καίει τα μάτια»
- Χρυσά Βατόμουρα: Το «War of the Worlds» στην κορυφή των χειρότερων ταινιών της χρονιάς
- «Ξύπνησε» ξανά το ηφαίστειο Κανλάον στις Φιλιππίνες – Εκτόξευσε τέφρα σε ύψος πέντε χιλιομέτρων, vid
- Ο Πάπας απευθύνει έκκληση για εκεχειρία: «Εδώ και δύο εβδομάδες, οι άνθρωποι της Μ. Ανατολής υποφέρουν»









