Ζωντανή εικόνα από το Παρίσι μετά τα έκτακτα μέτρα «χούντας» λόγω κορωνοϊού (BINTEO)

Ολοένα και πιο αυστηρά γίνονται στην Ευρώπη τα μέτρα που λαμβάνονται για να περιοριστεί η εξάπλωση του κορονοϊού, με τον Γάλλο πρόεδρο να ανακοινώνει σε τηλεοπτικό διάγγελμα, το κλείσιμο των συνόρων και περιορισμό των μετακινήσεων των πολιτών στη χώρα. Ζωντανή εικόνα από το Παρίσι μετά την ανακοίνωση έκτακτων αυστηρών μέτρων από τον Γάλλο πρόεδρο Εμανουέλ […]

Ολοένα και πιο αυστηρά γίνονται στην Ευρώπη τα μέτρα που λαμβάνονται για να περιοριστεί η εξάπλωση του κορονοϊού, με τον Γάλλο πρόεδρο να ανακοινώνει σε τηλεοπτικό διάγγελμα, το κλείσιμο των συνόρων και περιορισμό των μετακινήσεων των πολιτών στη χώρα.

Ζωντανή εικόνα από το Παρίσι μετά την ανακοίνωση έκτακτων αυστηρών μέτρων από τον Γάλλο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν τη Δευτέρα (17 Μαρτίου) για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Ο Μακρόν, στο διάγγελμά του, ανακοίνωσε μία σειρά μέτρων προκειμένου να περιοριστεί ο ιός, ζητώντας τη συνεργασία των πολιτών.

Συγκεκριμένα κλείνουν τα σύνορα του χώρου Σένγκεν και της ΕΕ για τη Γαλλία, ενώ επιβάλλονται περιορισμοί στις μετακινήσεις των πολιτών σε όλη τη χώρα ώστε να σταματήσει η διάδοση του νέου κορονοϊού.

Οι Γάλλοι πολίτες θα επιτρέπεται μόνο να βγουν από τα σπίτια τους για απαραίτητες διαδρομές όπως για δουλειά ή για σούπερ μάρκετ.

Από Sputniknews.gr, ΦΩΤΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί