Δικογραφίες για τα αδικήματα της παρακώλυσης συγκοινωνιών και της παράνομης κατάληψης δρόμων στη Λέσβο και στη Σάμο, σχημάτισαν και απέστειλαν στους Εισαγγελείς Πρωτοδικών Μυτιλήνης και Σάμου, το Τμήμα Τροχαίας Μυτιλήνης και το Τμήμα Τροχαίας Σάμου.
Οι δικογραφίες αφορούν 55 άτομα στη Λέσβο και τουλάχιστον 10 άτομα στη Σάμο.
Οι πρώτοι κατηγορούνται ότι το περασμένο Σαββατοκύριακο παρεμπόδισαν τη μεταφορά νεοεισερχομένων προσφύγων και μεταναστών στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης στη Μόρια, τοποθετώντας στο δρόμο τόσο ιδιωτικά όσο και δημόσια υπηρεσιακά οχήματα Οργανισμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Οι δεύτεροι κατηγορούνται ότι το πρωί της 25ης Φεβρουαρίου και τις βραδινές ώρες της 27ης προς την 28η Φεβρουαρίου, παρεμπόδισαν με το ίδιο τρόπο, δηλαδή τοποθετώντας στο δρόμο τόσο ιδιωτικά όσο και δημόσια υπηρεσιακά οχήματα Οργανισμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης, παρεμπόδισαν την εκτέλεση εργασιών στη νέα υπό κατασκευή δομή διοικητικής φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών στη Ζερβού της Σάμου.
photo eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Περού: Επίθεση σε ανθρακωρύχους παραμονή Πρωτοχρονιάς – Τρεις νεκροί, 7 αγνοούμενοι
- Φονική πυρκαγιά σε μπαρ στην Ελβετία: Η Γαλλία δέχεται τραυματίες σε γαλλικά νοσοκομεία
- Τραμπ: Παίρνω περισσότερη ασπιρίνη από αυτή που μου συστήνουν οι γιατροί, γι’ αυτό έχω μώλωπες
- Η Λίλι Κόλινς γιορτάζει την παγκόσμια επιτυχία του «Emily in Paris» με το πιο εμβληματικό look της σεζόν
- Βενεζουέλα: Τουλάχιστον 87 πολιτικοί κρατούμενοι αποφυλακίστηκαν λόγω Πρωτοχρονιάς
- Σας περίσσεψε χαρτί περιτυλίγματος από τα δώρα των γιορτών; Έξυπνοι τρόποι για να το χρησιμοποιήσετε ξανά
- «Καημένοι Ευρωπαίοι» – Η ανάρτηση του Ντμίτριεφ προκαλεί ενδιαφέρον
- ΗΠΑ: Ο Τραμπ αναβάλλει κατά ένα έτος την αύξηση των δασμών σε εισαγόμενα έπιπλα
- Η Κρίστι Νόεμ χόρεψε το «Ice Ice Baby»…με αναφορές στο ICE για τους μετανάστες, vid
- Τι είπε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την φονική πυρκαγιά στο Κραν Μοντανά της Ελβετίας









