Σε 3,5 χρόνια φυλάκιση χωρίς αναστολή, καταδικάστηκαν οι εξήντα έξι παράνομοι μετανάστες που συνελήφθησαν εντός ελληνικού εδάφους χθες το πρωί, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η τηλεόραση του Alpha.
Οι συλληφθέντες δικάστηκαν με τη διαδικασία του αυτοφώρου, ενώ μέχρι σήμερα τα ξημερώματα συνελήφθησαν ακόμη εβδομήντα τρεις παρανόμως εισελθόντες για τους οποίους σχηματίστηκαν δικογραφίες.
Σημειώνεται, πως οι συλληφθέντες προέρχονται από το Αφγανιστάν, το Πακιστάν και τη Σομαλία, και κανείς τους από το Ιντλίμπ.
Την ίδια ώρα η ελληνική κυβέρνηση προσπαθεί να ανασχέσει τις παράνομες ροές προς τη χώρα που υποκινούνται από ψευδείς ειδήσεις που διακινεί η τουρκική πλευρά περί ανοίγματος των συνόρων, αποστέλλοντας μαζικά sms προς τα τηλέφωνα των επίδοξων παράνομων μεταναστών, γνωστοποιώντας τους ότι τα σύνορα είναι κλειστά. Το μήνυμα αναφέρει: “Από την Ελληνική Δημοκρατία: Η Ελλάδα έχει αυξήσει στο μέγιστο την ασφάλεια των συνόρων της. Μην προσπαθήσετε να περάσετε παράνομα τα ελληνικά σύνορα”.
ΠΗΓΗ: inkomotini.news
ΦΩΤΟ eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Κακοκαιρία: Σε ποιά περιοχή της χώρας καταγράφηκε το μέχρι στιγμής μεγαλύτερο ύψος βροχής
- Βρετανία: Τα σκαλιά της εκκλησίας θα ανέβει ο μοναχογιός της πριγκίπισσας Άννας
- Μέση Ανατολή: Η Κίνα επανέλαβε την έκκλησή του για άμεση παύση των εχθροπραξιών
- Αυτό θα πει τέχνη! Πώς δεν το σκέφτηκε κανείς…Vid
- Γενική Ομοσπονδία Καταναλωτών Ελλάδας: Αυξημένο το κόστος για το πασχαλινό τραπέζι – Αναλυτικά παραδείγματα
- Έτσι ανάβεις λάμπα του δρόμου: Δεν θέλει κόπο…θέλει τρόπο! ΒΙΝΤΕΟ
- Τρομακτικό ΒΙΝΤΕΟ από αμερικανοϊσραηλινά πλήγματα στο Ιράν
- Ταινίες Πρώτης Προβολής: Ανάμεσά τους η «Primavera» με τη μουσική επανάσταση του Αντόνιο Βιβάλντι
- Η πρεσβεία των ΗΠΑ στη Βαγδάτη προειδοποιεί για επιθέσεις το επόμενο 48ωρο
- Ο Μακρόν συναντήθηκε με τον αυτοκράτορα της Ιαπωνίας









