Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr η 40χρονη γυναίκα ταξίδεψε την περασμένη Παρασκευή στο Μιλάνο μαζί με άλλη μια ημέρα προκειμένου να βρεθούν μαζί με τις δυο κόρες τους, μαθήτριες του Κολεγίου στην Open Day του Πανεπιστημίου του Bocconi.
Οι 4 γυναίκες επέστρεψαν το Σαββατοκύριακο στην Αθήνα και την Κυριακή οι δυο μαθήτριες αναχώρησαν με άλλα 98 παιδιά για το Λονδίνο για οργανωμένη σχολική εκδρομή του Κολεγίου Ψυχικού.
Στο Λονδίνο τους βρήκαν τα νέα για την 40χρονη μητέρα που προσβλήθηκε από τον κορονοϊό και όπως είναι φυσικό έχει προκληθεί αναστάτωση σε γονείς και μαθητές.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες γίνονται ενέργειες για να επιστρέψουν τα παιδιά σήμερα από το Λονδίνο και από εκεί και πέρα να ληφθούν όσα μέτρα χρειάζεται για να διαπιστωθεί αν έχουν εκτεθεί στον κορονοϊό.
Πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι δυο παιδιά, όχι απαραίτητα οι δυο μαθήτριες που πήγαν στο Μιλάνο με τις μητέρες τους έχουν εμφανίσει συμπτώματα παρόμοια με του κορονοϊού αλλά είναι πολύ νωρίς να πει κανείς αν έχουν προσβληθεί η αν έχουν ένα απλό κρυολόγημα ή γρίπη.
Πηγή: newsit
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Συναγερμός στην Πεύκη: Εντοπίστηκε οβίδα σε οικοδομή
- ΗΠΑ-Κίνα: Η μεγάλη συνάντηση ανακοινώθηκε – Ο πλανήτης οργανώνεται
- Αεροδρόμιο στις ΗΠΑ έσπασε ρεκόρ αλλά και τις… μύτες των παρευρισκομένων, με τη μεγαλύτερη σειρά από cheesesteaks στον κόσμο (ΒΙΝΤΕΟ)
- Νετανιάχου: Το Ισραήλ θα διευρύνει την “ουδέτερη ζώνη” του στον Λίβανο
- Το «μαστίγιό» τους δείχνουν οι ΗΠΑ στο Ιράν: Ο Τραμπ «δεν μπλοφάρει και είναι έτοιμος να εξαπολύσει την κόλαση»
- Απόστολος Τζιτζικώστας: Η 25η Μαρτίου είναι ημέρα μνήμης, τιμής και ευθύνης
- Εκπληκτικό εύρημα σε μουμιοποιημένη γυναίκα 2.500 ετών στη Ρωσία: Είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο σαγόνι, λένε επιστήμονες
- Το Ιράν θα μπορούσε να αναλάβει δράση στο Στενό Μπαμπ αλ Μαντάμπ αν δεχτεί πρόκληση, σύμφωνα με δημοσίευμα
- Ποια χαρακτηριστικά κάνουν ορισμένους πλανήτες “καλύτερους” για να φιλοξενήσουν ζωή εκτός της Γης, σύμφωνα με μελετητές
- Το Ισραήλ αναφέρει ότι έπληξε στο Ιράν κέντρο ερευνών για στρατιωτικά υποβρύχια









