Καταιγίδες εκδηλώθηκαν κατά κύριο λόγο στο Αιγαίο, όπου τα φαινόμενα κατά τόπους ήταν ισχυρά, ιδίως στη περίπτωση των Φούρνων, όπου σε διάστημα δυόμιση ωρών έπεσαν περίπου 106 χιλιοστά βροχής, ενώ από την αρχή του εικοσιτετράωρου έως το πρωί έπεσαν συνολικά 132 χιλιοστά βροχής, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών (ΕΑΑ).
Μεγάλα ύψη βροχής καταγράφηκαν έως σήμερα το πρωί και στη Σάμο (88 χιλιοστά), ενώ ακολούθησαν Έμπωνας Ρόδου 959), Σέττα Εύβοιας (57) και Χίος (55 χιλιοστά), σύμφωνα με το δίκτυο των μετεωρολογικών σταθμών του ΕΑΑ.
Για το υπόλοιπο της ημέρας αναμένονται βροχές και σποραδικές καταιγίδες σε Ανατολική Στερεά Ελλάδα, Πελοπόννησο, Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο. Τα φαινόμενα έως το βράδυ θα περιοριστούν στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα. Στα Δωδεκάνησα ενδέχεται τα φαινόμενα να είναι ισχυρά μέχρι τις πρώτες απογευματινές ώρες του Σαββάτου.
Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 17 με 18 βαθμούς στα δυτικά και τους 15 με 16 στην υπόλοιπη χώρα. Στο Αιγαίο οι άνεμοι θα φτάσουν τα 7 με 8 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο δεν θα ξεπεράσουν τα 6 μποφόρ.
photo eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Γαλλία: Αστυνομικοί σκότωσαν 26χρονο από τη Σενεγάλη που απειλούσε με μαχαίρι περαστικούς, vid
- Αυτό που εμφανίστηκε πάνω από το Κίεβο ξεσήκωσε πολλές συζητήσεις, vid
- Απίστευτες εικόνες από το Μπρίσμπεϊν της Αυστραλίας – Άγριο κοάλα κάνει βόλτα με το αστικό, vid
- Ουκρανικό: Έφτασε στο Μαϊάμι ο απεσταλμένος της Ρωσίας Ντμίτριεφ για συνομιλίες
- Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και ο 12χρονος Τζορτζ έβαλαν ποδιές…και δούλεψαν στην κουζίνα, vid
- Απόκοσμο τοπίο: Μία πόλη στο μέτωπο πνιγμένη στις οπτικές ίνες των drones, vid
- Άφωνοι οι αρχαιολόγοι στην Αίγυπτο – Ανακάλυψαν αρχαίο ναό αφιερωμένο στο Ρα μετά από 4.500 χρόνια
- Τι κάνει ο Πάπας Λέων στις 3.00 τα ξημερώματα…όταν δεν μπορεί να κοιμηθεί;
- «Εκλογές τώρα» ζητάει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
- Δείτε τι έφτιαξε μόνο με….μπαμπού! Απίστευτο ταλέντο, vid









