1 εκατομμύριο μετανάστες, περιμένουν να έρθουν στην Ελλάδα…
Όσο ασχολούμαστε με τα κλειστά προαναχωρησιακά κέντρα στα οποία θα φιλοξενούνται οι μετανάστες, η τύχη μας δουλεύει.
Ενώ ακόμα παλεύουμε να βάλουμε μια σειρά στο μεταναστευτικό, στην Τουρκία εισήλθαν 1 εκατομμύριο μετανάστες από την Συρία, οι οποίοι θα έρθουν στην Ελλάδα, μόλις ανοίξει ο καιρός.
Ο Άσαντ πιέζει τους τζιχαντιστές και αυτοί καταφεύγουν στην Τουρκία. Μπορείτε να φανταστείτε τι είδους άνθρωποι θα καταφτάσουν στην Ελλάδα το καλοκαίρι. Μέσα στους ταλαιπωρημένους μετανάστες, υπάρχουν πράκτορες και τρομοκράτες.
Η επίταξη χωραφιών που ενόχλησε τους νησιώτες, δεν είναι τίποτα μπροστά στην επίταξη σπιτιών που έρχεται σε όλη την Ελλάδα. Οι μετανάστες σε λίγο θα είναι περισσότεροι από τους Έλληνες. Ασχολούμαστε με τους μετανάστες που ήδη υπάρχουν στα νησιά μας και δεν ασχολούμαστε με τα εκατομμύρια που κρατάει στοκ ο Ερντογάν. Πάνω από 3 εκατομμύρια μετανάστες βρίσκονται αυτή την στιγμή στην Τουρκία. Η Άγκυρα τους χρησιμοποιεί για να αλλοιώνει τον ελληνικό πληθυσμό αλλά και για να πιέζει την Ευρώπη.
Μακάρι να βγούμε ψεύτες, αλλά το φετινό καλοκαίρι θα είναι εφιαλτικό. Βλέπουμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος. Το μεταναστευτικό είναι εδώ, θα γίνει πολύ χειρότερο και οι Έλληνες ξαφνικά θα δουν τις ζωές τους να αλλάζουν.
Δεν θα μιλάμε για μερικούς χιλιάδες, αλλά για εκατομμύρια ταλαιπωρημένους, πεινασμένους και διψασμένους ανθρώπους που θα κάνουν τα πάντα για να επιβιώσουν.
Photo:eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Άσκηση ετοιμότητας αύριο σε σταθμούς της Γραμμής 1 του Μετρό (ΗΣΑΠ) στο υπόγειο τμήμα
- Έκκληση του Σ. Φάμελλου στα κόμματα να καταθέσουν μαζί πρόταση δυσπιστίας
- Βουλή: Η κοινονοβουλευτική “αντιμαχία” Χατζηδάκη – Ανδρουλάκη
- Και πάλι πολλά προβλήματα από την κακοκαιρία στον δήμο Ωρωπού
- Πάνω από 30 πτώσεις δέντρων στον δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης
- Με απινιδωτές εξοπλίζεται το Μετρό της Αθήνας
- Ρόδος: Προσωρινά κρατούμενος 49χρονος αλλοδαπός για τη δολοφονία 64χρονου
- ΕΛΑΣ: 4 νεκροί και 507 τραυματίες σε 433 τροχαία τον Μάρτιο στην Αττική
- Το Ιράν έπληξε βάση στην Ιορδανία – ΒΙΝΤΕΟ
- Βουλή: Νομοτεχνικές βελτιώσεις στο ν/σ για δημόσιο κατέθεσε ο Κ. Χατζηδάκης









