Στην υπό τουρκική κατοχή Προύσα, πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση του παραρτήματος του αλυτρωτικού Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης (ΒΤΤDD).
Όπως μεταδίδουν τα «Τουρκικά Νέα», χαιρετισμό φαίνεται πως απεύθυνε, μεταξύ των άλλων, ο δήμαρχος Αρριανών, Ριντβάν Αχμέτ, ενώ η αίθουσα ήταν στολισμένη με σημαίες της Τουρκίας, με αφίσες του Κεμάλ καθώς και με σημαίες της «Ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης» με μισοφέγγαρα.
Η Τουρκία είναι αποφασισμένη να αρπάξει έδαφος από την Ελλάδα και μένει να δούμε, πως θα αντιδράσει η Αθήνα.
Οι Τούρκοι δεν ασχολούνται φυσικά μόνο με την Θράκη, αλλά και με το Αιγαίο, θέλοντας «λύση» Χάγης αλλά για όλα τα ζητήματα.
Οι Τούρκοι, θέλοντας να αποφύγουν τον πόλεμο με την Ελλάδα, εφαρμόζουν πλέον νέο δόγμα το οποίο συνδυάζει μερική μείωση της έντασης και υποχθόνιες κινήσεις.
Η Άγκυρα προωθεί συνολική διαπραγμάτευση στο Αιγαίο, εξακολουθώντας να δουλεύει παράλληλα την «αυτονομία περιοχών της Θράκης, ονομάζοντας όλους τους μουσουλμάνους «τούρκους», κατά παραβίαση της συνθήκης της Λωζάννης.
Η Τουρκία ζητά, με αντάλλαγμα συνεκμετάλλευση των όποιων κοιτασμάτων με την Ελλάδα, να ξεκινήσουν συνολικές συζητήσεις για:
- Εύρος χωρικών υδάτων
- Υφαλοκρηπίδα
- Εναέριος Χώρος
- Περιοχές του Αιγαίου που η Άγκυρα έχει «βαφτίσει» γκρίζες ζώνες
Αν δεν βρεθεί λύση, στο πλαίσιο διμερών διαπραγματεύσεων, τότε να οδηγηθούν οι δύο χώρες στην Χάγη για όλα τα προαναφερθέντα θέματα και όχι μόνο για την υφαλοκρηπίδα.
Τι πρέπει να κάνει η Ελλάδα;
Η Ελλάδα έχει το Διεθνές Δίκαιο με το μέρος της. Άρα δεν πρέπει να μπει σε πολιτική διαδικασία. Το μόνο πράγμα που πρέπει να οριοθετηθεί με την Τουρκία είναι η υφαλοπρηπίδα: ΜΕΣΩ ΝΟΜΙΚΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ.
Τίποτα άλλο!
Όσο για την Θράκη, να φροντίσει επιτέλους τους Έλληνες Πομάκους, τους Ρομά και τους «μαύρους Έλληνες» της μουσουλμανικής μειονότητας και να μην τους αφήνει στα «νύχια» του τουρκικού προξενείου Θράκης και των δημάρχων, οι οποίοι φωτογραφίζονται μπροστά από σημαίες ισλαμικού αλυτρωτισμού.





Αρχική ΦΩΤΟ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Αυτό θα πει «κάψιμο»! Παίζει ηλεκτρονικά παιχνίδια στους -31 βαθμούς, vid
- Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης: Tα μπλόκα και τα πείσματα δεν ωφελούν ούτε τους αγρότες ούτε την κοινωνία
- Χαμός στην Ευρώπη που δίνει 90δις στον Ζελένσκι αλλά αφήνει τους αγρότες να πεινάνε – Video
- «Τσουνάμι πάγου» σαρώνει παγωμένο ποτάμι στη Ρωσία – Δείτε το σπάνιο βίντεο
- Κ. Τσουκαλάς: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη επικαλείται το δικαίωμα της σιωπής για να κρύψει τις ευθύνες της
- Αγρότες: Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους και στα τελωνεία
- ΑΑΔΕ: QR Code και Barcode για εύκολες και γρήγορες πληρωμές οφειλών
- Γιατί ο Τζιμ Κάρεϊ παραλίγο να παραιτηθεί από το “Γκριντς” και να επιστρέψει μισθό 20 εκατομ. δολαρίων
- Θεοδωρικάκος: Εθνική στρατηγική για τους ημιαγωγούς
- Τρομερός μπόμπιρας εντυπωσιάζει στις ικανότητές του στο Kung Fu! vid









