Ο Ν.Μηταράκης επισκέπτεται τη δομή φιλοξενίας Κατσικά Ιωαννίνων

Στα Ιωάννινα μεταβαίνει σήμερα ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης όπου θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στη δομή φιλοξενίας Κατσικά Ιωαννίνων. Προηγουμένως ο υπουργός θα πραγματοποιήσει συνάντηση με τον περιφερειάρχη Ηπείρου, Αλέξανδρο Καχριμάνη. Επίσης, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, μετά το τέλος της συνάντησης, θα επισκεφθεί τα γραφεία της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ) Ηπείρου, όπου θα συναντηθεί […]

Στα Ιωάννινα μεταβαίνει σήμερα ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης όπου θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στη δομή φιλοξενίας Κατσικά Ιωαννίνων.

Προηγουμένως ο υπουργός θα πραγματοποιήσει συνάντηση με τον περιφερειάρχη Ηπείρου, Αλέξανδρο Καχριμάνη. Επίσης, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, μετά το τέλος της συνάντησης, θα επισκεφθεί τα γραφεία της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ) Ηπείρου, όπου θα συναντηθεί με τον πρόεδρο και δήμαρχο Δωδώνης, κ. Ντακαλέτσο, μέλη της ΠΕΔ, τον δήμαρχο Άρτας, κ. Τσιρογιάννη, καθώς και με αντιπροσωπεία του Δήμου Ιωαννίνων, αποτελούμενη από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Παπαγεωργίου και τον αντιδήμαρχο Παιδείας και Μεταναστευτικού, κ. Αϊβατίδη.

photo:eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί