δήλωσε στους δημοσιογράφους η επικεφαλής της ρωσικής εποπτικής αρχής για την προστασία του καταναλωτή (Rospotrebnadzor), Άννα Ποπόβα.
«Κίνδυνος για περαιτέρω εξάπλωση της νόσου μέχρι σήμερα δεν υπάρχει. Παρακολουθούμε την κατάσταση» δήλωσε η Ποπόβα.
Αναφερόμενη στα δύο άτομα που έχουν προσβληθεί από τον νέο κινεζικό ιό και τα οποία είναι Κινέζοι υπήκοοι, είπε ότι διακομίσθηκαν σε νοσοκομείο, και ότι τα κρούσματα αυτά αποδείχθηκαν ότι είναι «αρκετά ελαφρά» ως περιστατικά και πως η κατάσταση τους είναι σταθερή.
«Η νόσος εξελίσσεται αρκετά ήπια και ικανοποιητικά. Και οι δύο διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο και νοσηλεύονται στο αντίστοιχο τμήμα λοιμώξεων του νοσοκομείου, σε απομονωμένο θάλαμο…Και στις δύο περιπτώσεις η εξέλιξη ήταν ήπια με ασήμαντη άνοδο του πυρετού, η κατάστασή τους σήμερα είναι σταθερή, χωρίς κλινικές ενδείξεις» , δήλωσε η Ποπόβα.
(φωτο:unsplash)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Μηδενική αύξηση των δημοτικών τελών για το 2026 στον Δήμο Θεσσαλονίκης
- Ρωσικές δυνάμεις αναφέρουν πως διατηρούν υπό πλήρη έλεγχό την πόλη Κουπιάνσκ
- Δεν μπορεί να αγνοούνται αυτές οι φωνές στην Ευρώπη και να ακούγονται μόνο όσες θέλουν πόλεμο
- Στα “λευκά” η Νέα Υόρκη λίγο πριν τα Χριστούγεννα – Σπάνιες εικόνες με το Central Park καλυμμένο με χιόνι
- Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών: Το τέλος των τριών ευρώ, δεν σταματά τη λαίλαπα των ασιατικών πλατφορμών
- “Stranger Things”: Τα πιο σκοτεινά μυστικά του Χόκινς στο νέο τρέιλερ- “Τίποτα δεν έχει τελειώσει”
- Τρίνινταντ και Τομπάγκο: Άδεια στις ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ να χρησιμοποιούν τα αεροδρόμια της χώρας
- Ρεκόρ βροχοπτώσεων «ζωντάνεψε» μια εξαφανισμένη λίμνη στην Κοιλάδα του Θανάτου – Δείτε εικόνα
- Νέα δημοσκόπηση: Διατηρεί σταθερά την διαφορά από το δεύτερο κόμμα η ΝΔ
- ΗΠΑ: Απετράπη βομβιστική επίθεση με προγραμματισμένη αφετηρία την παραμονή Πρωτοχρονιάς









