ο Πάπας Φραγκίσκος δεν παρέλειψε για πολλοστή φορά να σημειώσει την…αναγκαιότητα «υποδοχής» των προσφυγικών πληθυσμών από τους Χριστιανούς της Ευρώπης .
Πιο συγκεκριμένα ο προκαθήμενος της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας συνέστησε στο «ποίμνιο»:
«Ως Χριστιανοί, πρέπει να συνεργαστούμε για να δείξουμε στους μετανάστες την αγάπη του Θεού, η οποία αποκαλύφθηκε από τον Ιησού Χριστό.
Συνεργασία για να ζήσουμε την οικουμενική φιλοξενία, ιδιαίτερα όσο αφορά τους πιο ευάλωτους.
Αυτό θα μας κάνει όλους τους χριστιανούς – καλύτερους ανθρώπους, καλύτερους μαθητές σε μια πιο ενοποιημένη χριστιανική κοινότητα»
Ασφαλώς και δεν είναι η πρώτη φορά που ο Πάπας έσπευσε να δώσει…οδηγίες στο «ποίμνιό» του σχετικά με την υποδοχή των μεταναστών.
Θυμίζουμε πως σχετικά πρόσφατα ο Πάπας Φραγκίσκος είχε προτρέψει τους Ευρωπαίους να «ανοίξουν τα σπίτια τους στους μετανάστες», σημειώνοντας μάλιστα πως οι αληθινοί Χριστιανοί θα το πράξουν αυτό!
Εξάλλου η Εκκλησία, καθώς φαίνεται, παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στο σχέδιο της Νέας Τάξης για την συστηματική μεταφορά εξαθλιωμένων ανθρώπων από Ασία και Αφρική στις άλλοτε «ασφαλείς» δυτικές κοινωνίες.
(φωτο:unsplash)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Το ChatGPT …”ανατινάζει” γάμους – Οι περίεργες συμβουλές που “ρίχνουν λάδι στη φωτιά”
- Ηράκλειο: Τη Δευτέρα η απολογία των τριών αδελφών για το μακελειό στα Βορίζια
- “Back to Basics” & “Homing”: Οι καταναλωτές πλέον “ψηφίζουν” σπίτι και όχι εξόδους για ψυχαγωγία
- M.Χαρακόπουλος: «Θα πρέπει να μας γίνει ένα μάθημα η “περιπέτεια” των ΕΛΤΑ»
- Τσεχία: Δεξιός και ο πρόεδρος του κοινοβουλίου
- Η Κίνα εγκατέστησε φούρνο στον διαστημικό σταθμό – Δείτε βίντεο με τους αστροναύτες να κάνουν μπάρμπεκιου
- Ανήκει εις την Δύσιν η Ελλάδα! Η συνάντηση Μητσοτάκη για την ενέργεια
- Υπέρ της πρότασης να ανακηρυχθεί το 2026 έτος ενότητας των λαών της Ρωσίας ο Πούτιν
- Ανήκουστο! Άνδρας παρενόχλησε στη μέση του δρόμου την πρόεδρο του Μεξικού – Δείτε βίντεο
- Εξάρθρωση συμμορίας που λήστευε ανηλίκους – Προσποιούνταν τους αστυνομικούς









